Ce spune Pepe la 6 luni de la despărțirea de Raluca: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Data publicării:
Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram

Pepe a oferit o declarație surprinzătoare despre divorțul de Raluca Pascu. Ce regretă artistul?

Pepe și Raluca Pascu au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu aproximativ 6 luni. Divorțul celor doi a șocat lumea showbiz-ului, mai ales că au împreună două fetițe minunate. Chiar dacă în ultima perioadă s-a afișat cu noua lui iubită, Yasmine, acesta a făcut acum declarații uimitoare despre Raluca. 


„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.


Pepe a lăsat trecutul în urmă și privește acum cu optimism către viitor. Artistul și-ar dori să ajungă din nou în fața altarului și spune că își dorește și copii. Pepe susține că va oferi aceeași șansă femeii din viața lui deoarece nu vrea sa fie egoist. Celebrul cântăreț a dezvăluit ce își dorește de la femeia de lângă el și ce poate oferi în schimb. 


„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai precizat artistul. 

 

Citește și: Oana Roman, anunț șocant. Vedeta își dorește să părăsească România: „O țară plină de ură, venin și ignoranță”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel