Ce spune Oana Roman despre stările depresive ale fostului soț: „El e totuși tânăr, are toată viața înainte”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook

Marius Elisei este în depresie după divorțul de Oana Roman. Ce spune vedeta despre fostul ei soț? 

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate, din cauza certurilor tot mai dese pe care le aveau. Anunțul a fost făcut chiar de cei doi pe rețelele de socializare, spre uimirea tuturor. Oana și Marius au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, ba mai mult petrec foarte mult timp împreună. Chiar dacă Oanei i-a fost foarte greu la început, vedeta a găsit puterea de a merge mai departe.

 
Oana Roman susține că fiica ei Isabela a avut și ea o perioadă mai grea imeidat după divorț, dar lucrurile s-au așezat acum, mai ales că aceasta petrece mult timp cu tatăl ei și au o relație foarte frumoasă. 


„Am un copil foarte bun. Mă simt realmente binecuvântată. Este un copil echilibrat, mai are momente și ea, mai ales că pentru ea nu a fost simplu, când s-a produs ruptura între mine și Marius, dar ne vede, stăm împreună atât cât putem și este din ce în ce mai ok din punctul ăsta de vedere. Este un copil tare bun. A primit flori de la taică-su și s-a lăudat, a povestit la toată lumea și le-a arătat. A fost foarte fericită. Crește, e normal”, a spus Oana Roman pentru Antena Stars.


Marius Elesei a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, în care recunoaște că este depresiv. 


”Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața iar e timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a scris Marius Elisei la InstaStory. 


Ce spune Oana Roman despre aceste stări de depresie ale fostului ei soț?


„Nu am de unde să știu exact ce stări are el. Cu toții avem la un moment dat stări mai bune, stări mai proaste. Nu știu ce să spun. El e totuși tânăr, are toată viața înainte. Nu cred că putem vorbi despre depresie. Poate are momente în care se simte singur, momente în care îi e dor de Isa sau nu-mi dau seama... sau poate de noi cumva, că trecerea a fost destul de bruscă pentru toată lumea.


Și eu am momente de astea în care am așa o nostalgie sau o strângere de inimă că sunt anumite momente care nu mai sunt. Viața e și cu momente bune și cu momente proaste și cu momente în care suntem supărați, fericiți”, a mai spus vedeta. 

 

Citește și: Marius Elisei, în depresie. Mesajul halucinant cu care și-a surprins fanii

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel