Marius Elisei, în depresie. Mesajul halucinant cu care și-a surprins fanii

Data publicării:

Marius Elisei și-a pus fanii pe gânduri, după ce a publicat un mesaj halucinant, care a ridicat multe semne de întrebare.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt căsniciei la finalul anului trecut. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate chiar dacă au o fetiță împreună.  Chiar dacă anunțul l-au făcut chiar ei, cei doi au preferat să nu discute și motivul care i-a determinat să facă o astfel de alegere. 

După divorț, Marius Elisei și Oana Roman au trecut prin momente delicate. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că are nevoie de timp pentru a se vindeca, lucru care denotă faptul că a fost extrem de rănită după divorțul de Marius Elisei.

Marius Elisei, în depresie!

Deși s-a speculat că fostul soț al Oanei Roman și-a găsit fericirea în brațele altei femei, se pare că lucrurile nu stau chiar așa, ba chiar acesta ar trece printr-o depresie. Fostul soț al Oanei Roman a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, în care recunoaște că este depresiv și se îmbărbătează singur. 

”Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața iar e timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a fost mesajul lui Marius Elisei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel