Ce spune Oana Roman despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei. Cei doi au aniversat 7 ani de la nuntă

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman și Marius Elisei au ridicat multe semne de întrebare după ce au fost surprinși la un restaurant, pentru a aniversa 7 ani de la nuntă. 

Oana Roman și Marius Elisei sunt din ce în ce mai apropiați în ultima perioadă. Chiar dacă la începutul anului își anunțau divorțul, acum Marius Elisei speră la o împăcare. Cei doi ar fi aniversat zilele acestea șapte ani de la nuntă, așa că au ieșit în oraș și au fost surprinși în ipostaze tandre. 


Atât Oana Roman, cât și Marius Elisei au reușit să dea uitării cele întâmplate și par că sunt dispuși să își acorde încă o șansă. Deși, până acum niciunul dintre ei nu a confirmat faptul că s-au împăcat, cei doi se bucură ca doi îndrăgostiți atunci când sunt împreună. 


„Deocamdată nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Când o să se întâmple ceva în viața mea o să anunț, la fel cum am anunțat frumos că ne despărțim”, a declarat Oana Roman pentru VIVA!. 

 


Pe data de 15 iunie cei doi au aniversat șapte ani de la cununania civilă, chiar dacă sunt divorțați. Marius Elisei a postat pe Instagram un mesaj care i-a pus pe gânduri pe internauți: „La mulți ani…iubirea mea. La mulți ani nouă”. Mesajul era însoțit de un Boomerang în care Oana Roman și fostul soț ciocneau două pahare cu șampanie, în semn de sărbătoare.

 
Oana Roman a avut și ea un mesaj emoționant pentru fostul soț:


„Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși, a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea noastră trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat”. 

 

 

Citește și: Roxana Ciuhulescu, incident neplăcut la Poștă: „Am ajuns acasă și am început să plâng”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel