Ce spune luna nașterii tale despre viața ta sexuală

Data actualizării: | Data publicării:
foto Pixabay.com
Descriere foto: foto Pixabay.com

Vă întrebați în ce lună sunt născuţi dependenții de sex? Există și un răspuns pentru asta. (un dependent de sex se poate naște în orice lună.) Dar, mai întâi, află ce spune luna ta de naștere despre tine din punct de vedere sexual. 

Ianuarie - Au nevoie de persoana potrivită pentru a debloca pasiunea

Oamenii născuți în ianuarie, datorită perspectivei lor tradiționale despre viața amoroasă, au o abordare mai conservatoare față de sex. Pot fi un amestec ciudat-nebun-pervers în pat, dar au nevoie de persoana potrivită pentru a debloca acest tip de pasiune și atunci când o fac, pot să-ți facă de rușine cele mai ciudate fantezii.

Oamenii născuți în ianuarie nu sunt de obicei cei care vor doar puţină satisfacție sexuală, nu s-ar aventura în pat decât dacă simt o legătură profundă cu sexul opus. Ei ar putea rămâne virgini fericiți și să continue să aștepte ca persoana potrivită să le vină în cale și să deblocheze pasiunea. Și când cedează pasiunii, sunt explozivi.

 Februarie - Sunt aventurieri

Au o inimă plină de pasiune, dar au nevoie de cineva care să facă clic cu sentimentul lor de a cunoaște imaginea de ansamblu înainte de a vă împărtăși acel spirit de aventură sexuală. Conexiunea emoțională este o mare problemă pentru ei și trebuie să lucrați din greu pentru a face această conexiune.

Cu excepția cazului în care găsesc această conexiune, nu ar renunța niciodată pe deplin la aventuri și nu ați putea experimenta această latură a lor pe deplin. Dar, când decid că vor să fie cu tine în fiecare zi, va fi o aventură în dormitor. Când vorbim despre oameni născuți în februarie, nu putem vorbi decât despre aventuri sexuale și nimic altceva.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel