Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink: „E o furtună într-un pahar cu apă”

Data publicării:
Monica Gabor și Irinel Columbeanu, sursa instagram/ colaj
Descriere foto: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, sursa instagram/ colaj

Irinel Columbeanu a oferit primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor și miliardarul chinez. 

Este vestea momentului în showbiz. Monica Gabor și Mr. Pink și-ar fi spus adio după o relație care a durat 10 ani. Zvonul ar fi fost confirmat chiar de milionarul Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe Monica să plece în America, potrivit playtech.ro. 


„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea pentru playtech.ro


În spațiul public au apărut mai multe zvonuri legate de relația celor doi după ce Moni a șters toate fotografiile cu Mr. Pink de pe pagina ei de Instagram. În plus, fosta doamnă Columbeanu a postat mai multe fotografii din Dubai, acolo unde sora ei este stabilită de mai mulți ani. 


Irinel Columbeanu a oferit primele declarații despre acest subiect. Fostul milionar crede că sunt doar zvonuri, iar între cei doi nu ar fi decât o ceartă de moment. 


„Am aflat acum o oră din presă. Din ce am văzut un domn Paul Mantea e la originea acestui zvon. Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă”, a declarat Irinel Columbeanu pentru VIVA!


Irinel Columbeanu a vorbit și despre relația pe care o are cu Monica Gabor în prezent. Afaceristul spune că discută cu fosta lui soție doar despre fiica lor, Irina. Cea mică s-a mutat cu mama ei în America, iar Irinel nu crede că se va întoarce prea curând în România. 


„Țin legătura cu Irina la modul permanent. Nu știu, într-o bună zi se va întâmpla, dar nu prea curând”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată. 

 

Citește și: Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio după 10 ani de relație: „Da, e adevărat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel