Ce spune Irina Margareta Nistor despre „Frânturi de femeie”, cel mai vizionat film al săptămânii/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Margareta Nistor, sursa foto Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Irina Margareta Nistor, sursa foto Facebook

Irina Margareta Nistor, critic de film, a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola, despre filmul „Frânturi de femeie”. 

„Frânturi de femeie” este cel mai apreciat film de pe platforma de streaming Netflix. Îi are în roluri principale pe Vanessa Kirby, Shia LaBeouf și Ellen Burstyn. 

Cinematografia în pandemie. Irina Margareta Nistor, la Interviurile Spectacola de weekend


Irina Margareta Nistor a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre cel mai urmărit film al momentului:


„Franturi de femeie, din start o traducere genială a titlului, că-ți frânge inima povestea unei mame care alege, ca acum 100 de ani să nască la ea acasă, cu o moașă (istoria se repetă mereu!) și drama pierderii mult așteptatei fetițe, care va crea prin cele câteva clipe de viață, un haos în cuplu și neamuri! Remarcabilă regia și castingul mamei și soacrei, dar și rolul de câteva replici al prietenei insistente și exasperante, care le știe ea pe toate. O peliculă din familia lui „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” a lui Mungiu. Cutremurător când ni se spune de când tatăl, constructor de poduri și fără noțiunea timpului, s-a lăsat, cu o precizie cronologică (de invidiat) de băutură! Kirby și Burstyn, au chimia otrăvitoare între generații, care dă mult de gândit! Pentru Mundruczo si Kata Weber, scenarista sa, un Oscar (cel puțin) ar fi un must! Sper ca Scorsese să le poarte noroc, prin entuziasmul său”, a declarat Irina Margareta Nistor pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel