Cinematografia în pandemie. Irina Margareta Nistor, la Interviurile Spectacola de weekend

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Margareta Nistor, interviurile Spectacola de weekend
EXCLUSIV
Descriere foto: Irina Margareta Nistor, interviurile Spectacola de weekend

Irina Margareta Nistor, vocea inconfundabilă a cinematografiei, vine la Interviurile Spectacola de weekend, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a ne spune care sunt filmele pe care nu trebuie să le ratăm în perioada următoare, dar și care sunt filmele care au marcat lumea filmului. 

Pentru mulți români, vocea Irinei Margareta Nistor reprezintă primul conract cu lumea filmelor occidentale. A tradus peste 3000 de filme în perioada comunismului, aduse pe sub mână în țară. A văzut peste 26.000 de filme până acum și, după cum ne-a mărturisit chiar ea, mai sunt încă foarte multe producții pe care abia așteaptă să le vadă. 

 

Irina Margareta Nistor, critic de film și translator, vine la Interviurile Spectacola de weekend pentru a face o retrospectivă a anului 2020, din punct de vedere cinematografic și pentru a dezvălui ce producții ne așteaptă în următorul an. 

Ce filme noi urmează să fie lansate și cât de mult s-au schimbat gusturile românilor în materie de cinematografie, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience