Ce spune Andreea Antonescu despre o posibilă împăcare cu Traian Spak: „Nu și-a dorit acest divorț”

Data publicării:
Andreea Antonescu și Traian Spak
Descriere foto: Andreea Antonescu și Traian Spak

Andreea Antonescu, adevărul despre divorțul de Traian Spak. Cu ce rămâne vedeta în urma separării?

Andreea Antonescu și Traian Spak anunțau în urmă cu doi ani de zile, divorțul. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate din cauza distanței. Vedeta își dorește să rămână în România, deoarece aici se bucură de o carieră de succes pe plan muzical, în timp ce soțul ei își dorește o viață în America. 


Chiar dacă Traian Spak și-ar dori să se împace, Andreea este sigură de decizia pe care a luat-o și nu vrea să dea înapoi. Vara aceasta, va pleca împreună cu fiica ei Sienna în vacanță în Statele Unite. 


Andreea Antonescu susține că de-a lungul timpului au existat mai multe discuții privind împăcarea: 


„Nu doar una singură (n.red. discuții privind împăcarea), însă toate proiectele pe care le am mă țin în continuare în România. Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient. Eu am viața în România, el în America”, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.


Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri și despre partaj. Vedeta și soțul ei au decis ca fiecare să plece din acest mariaj cu ceea ce a venit. Traian Spak se ocupă de educația fiicei lui și îi plătește cursurile la care participă. 


„Nu s-a pus problema în a face un partaj, deoarece între noi doi există un contract de separare de bunuri. Fiecare iese din această căsnicie cu ce a intrat”, a adăugat artista. 

 

Citește și: Prinţul Harry îşi va publica memoriile la sfârşitul anului 2022: „Va împărtăşi experienţele, aventurile, pierderile şi lecţiile de viaţă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel