Prinţul Harry îşi va publica memoriile la sfârşitul anului 2022: „Va împărtăşi experienţele, aventurile, pierderile şi lecţiile de viaţă”

Data publicării:
Printul Harry, captură foto Youtube
Descriere foto: Printul Harry, captură foto Youtube

Prinţul Harry, care s-a retras împreună cu soţia sa, Meghan Markle, din Casa Regală britanică, îşi va publica memoriile la sfârşitul anului 2022, în care va relata ''greşelile'' şi ''lecţiile învăţate''.

''Am purtat numeroase pălării de-a lungul anilor, la propriu şi la figurat, şi sper ca, prin relatarea poveştii mele - suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile învăţate -, să pot ajuta şi să arăt că, indiferent de originile noastre, avem mai multe în comun decât credem'', a declarat prinţul, citat într-un comunicat al editurii newyorkeze.

 

''Scriu acestea nu din perspectiva prinţului care am fost de la naştere, ci a omul care am devenit'', a adăugat prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani.


După ce au anunţat că părăsesc familia regală britanică, Harry şi Meghan au acordat în luna martie a acestui an, gazdei de televiziune Oprah Winfrey, un interviu şoc ce a alimentat tensiunile cu familia sa, notează Agerpres. 

 

Printre alte dezvăluiri explozive, Harry şi Meghan au declarat că un membru al familiei regale, al cărui nume nu l-au dezvăluit, şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa culorii pielii fiului lor, Archie, înainte de naşterea acestuia, mama sa fiind de rasă mixtă.

 

Penguin Random House a promis la rândul său ''amintiri intime şi sincere'', în care ''prinţul Harry va împărtăşi, pentru prima dată, ''experienţele, aventurile, pierderile şi lecţiile de viaţă care au contribuit la formarea sa''.


Memoriile vor fi publicate în întreaga lume, iar încasările obţinute din vânzări vor fi direcţionate în scopuri caritabile. Ele vor acoperi ''viaţa în lumina reflectoarelor, din copilărie până în prezent'', inclusiv ''angajamentul său militar care l-a condus de două ori pe front în Afganistan şi bucuriile sale în postura de soţ şi de tată'', potrivit Random House.

 

Săptămâna trecută, fundaţia Archewell, administrată de Harry şi Meghan Markle, a anunţat că aceasta din urmă va produce un serial animat pentru Netflix cu scopul de a încuraja emanciparea tinerelor fete, inspirate de personaje feminine care au scris istorie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel