Ce spune Andreea Antonescu despre împăcarea cu Victor Vrînceanu: „Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată”

Data publicării:
Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu, foto Instagram

Andreea Antonescu nu exclude împăcarea cu Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale. 

După divorțul de Traian Spak, tatăl primei sale fetițe, Andreea Antonescu părea să își fi găsit liniștea și fericirea în brațele jurnalistului Victor Vrânceanu. Cei doi anunțau, anul trecut, că urmează să devină părinți. Dragostea plutea în jurul lor și nimic nu avea să prevestească ceea ce a urmat. La trei luni de la nașterea fiicei lor, Andreea și Victor au pus capăt relației. 

„Așa a fost să fie! Exact cum am declarat, a fost o decizie luată de comun acord, dorindu-ne și făcând în continuare amândoi totul pentru ca bebelina să aibă o viață fericită, liniștită”, a declarat Andreea Antonescu pentru Viva. 

Întrebată dacă vede vreo șansă de împăcare și dacă nu cumva tocmai viața de părinți să fi influențat relația lor, Andreea a dezvăluit că nu spune „nu” unei eventuale împăcări însă că deocamdată nu s-a pus problema de așa ceva. 

„Cu siguranță schimbă mult un cuplu venirea unui copil pe lume și da, nu e ușor de gestionat! Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată, așa că tot ce pot afirma e că aceasta este situația prezentă. Știm ce facem în momentul acesta, niciodată cu ce ne poate surprinde următoarea secundă, în bine sau rău.”, a spus Andreea Antonescu, conform Viva.

Micuța locuiește și cu mama și cu tatăl, însă în case diferite

„Fetița locuiește atât cu mine, cât și cu el și bunica ei, pentru că e normal să petreacă timp cu fiecare dintre părinți. Nu s-a mai adus în discuție, până în prezent, relația noastră”, a mai spus artista. 

Motivul despărțirii

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, artista a hotărât să își deschidă sufletul și să spună ce a stat în spatele acestei decizii.


„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit și dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur și simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate și așa, și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Știu, sună clișeisc, dar chiar așa este”, a declarat cântăreața, în cadrul podcastului.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel