Ce spune actrița Mila Kunis despre Rusia: Poporul rus nu este un inamic

Data actualizării: | Data publicării:
Mila Kunis, captură video Youtube The Howard Stern Show
Descriere foto: Mila Kunis, captură video Youtube The Howard Stern Show

Actrița americană, Mila Kunis, și-a exprimat de la începutul războiului susținerea pentru poporul ucrainean.

Mila Kunis și-a exprimat, din nou, sentimentele sale față de invazia Rusiei, de pe teritoriul Ucrainei. Actrița, în vârstă de 38 de ani, a recunoscut faptul că, chiar dacă forțele rusești atacă Ucraina, nu vrea ca oamenii să se gândească la poporul rus ca la un "inamic". Deși nu l-a numit pe președintele rus Vladimir Putin pe nume, ea i-a indicat pe cei de la putere, ca fiind problema acestei situații.

"Oamenii din Rusia nu au nicio vină"

Actrița a menționat faptul că vrea să se asigure că toată lumea știe că nu toți rușii sunt "oribili", pe fondul conflictului.

"Nu cred că trebuie să îi considerăm pe oamenii din Rusia un inamic. Chiar vreau să subliniez acest lucru. Nu cred că acest lucru se spune suficient în presă. Îi încurajez pe oameni să privească lucrurile din perspectiva. Este vorba de oamenii aflați la putere, nu de oamenii înșiși", a spus actrița, precum notează hollywoodlife.com.

Ce spune vedeta despre efectele războiului

Mila a continuat să sublinieze că, deși războiul din Ucraina poate să nu aibă un impact imediat asupra Statelor Unite, acesta poate avea un efect mai mare la nivel mondial și economic.

"În acest moment, această problemă poate deveni incredibil de catastrofală pentru restul lumii, nu doar pentru acea parte a lumii, și nu vreau ca oamenii să piardă din vedere acest lucru", a spus ea.

Mila Kunis este de origine din Ucraina

Mila Kunis s-a născut la Cernăuți, în Ucraina. Familia sa s-a mutat în SUA când ea avea 7 ani. Deși este celebră și are o viață fericită, vedeta nu uită drama prin care a trecut familia ei și își arată solidaritatea față de poporul ucrainean. 

Mila Kunis, împreună cu soțul ei, au făcut o donație de aproximativ trei milioane de dolari pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina.

De asemenea, cuplul vrea să organizeze o strângere de fonduri pentru victimele din Ucraina, iar scopul lor este să strângă 30 de milioane de dolari.

Citește și: Mila Kunis și Ashton Kutcher, donație de 3 milioane de dolari pentru refugiații din Ucraina: "Sunt mândră că sunt ucraineancă"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel