„Simți că mori într-un atac de panică”. Vedete care se luptă cu DEPRESIA și ANXIETATEA. Anca Țurcașiu: Îți dai seama că mori și că nu poți face nimic

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Vedetele au vorbit într-o emisiune despre stările de depresie, anxietate, prin care au trecut.

Depresia este considerată a fi boala secolului. Depresie, anxietate, stări de panică. Cu toții ne-am întâlnit, probabil, cu ele, măcar o dată în viață. Aceste stări nu le-au ocolit nici pe vedete, unele dintre ele confruntându-se și acum cu ele.

Ce spun vedetele despre depresie

"Da, eu m-am întâlnit cu toate. Oricum depresia comediantului este din naștere la noi. Nu am depășit-o încă.", a spus Mihai Bobonete, la "Vorbește Lumea", de pe ProTV.

"Simți că mori într-un atac de panică, indiferent de ce natură este el, indiferent dacă îți activezi o frică puternică de avion sau știu eu ce alte frici.. e frica de moarte de fapt, la atacurile de panică. Îți dai seama că mori și că nu poți face nimic. E bine să încerci să te relaxezi, să-ți relaxezi musculatura și să respiri controlat și să te focusezi pe respirație, ca să îți muți atenția de la frica respectivă. Așa am învățat eu. Totul ține de tine. Poți să faci terapie, poți să faci o mulțime de lucruri. Dacă tu nu te ajuți și nu vine o putere din tine să depășești aceste situații, e foarte complicat. Eram total diferită în tinerețe. Astăzi sunt mult mai relaxată și mult mai calmă, mult mai înțeleaptă și cu capul pe umeri, analizez, nu dau frâu emoțiilor. Am lucrat mult la mine.", a mărturisit și Anca Țurcașiu.

Citește continuarea pe radiodcnews.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel