Ce spun specialiștii despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Să se stabilească dacă nu este un posibil pericol și pentru copil”

Data publicării:
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Instagram

Specialiștii au vorbit despre cazul Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf, după bătaia din plină stradă. 

Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan s-ar fi bătut, vineri, și au ajuns la Secția de Poliție din Snagov. Ambii se acuză reciproc și spun că celălalt a agresat. Ulterior, cazul dintre cei doi a fost analizat și de către specialiști.

Ce spun specialiștii despre cazul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf

Alina Petre, life coach, este de părere că violența asupra unei femei este de neîngăduit, indiferent de situație. De asemenea, aceasta a precizat că Laurențiu Reghecampf s-a schimbat foarte mult și a devenit violent. 

”Nu știu ce aș putea să spun. Îmi este foarte greu să urmăresc așa ceva și nu înteleg cum se poate ajunge la asemenea violență. Oricare ar fi motivul, chiar și starea influențată de alcool, este inadmisibil să dai într-o femeie.

Niciodată puterea unui bărbat nu se poate compara cu cea a unei femei. Iar pe el nu-l mai recunoaște nimeni. S-a schimbat în ceva rău. Doamne ferește! Eu aș fi cerut ordin de restricție împotriva lui. E clar că omul e foarte agresiv. Îmi pare tare rău pentru ea”, a spus Alina Petre, life coach al vedetelor, pentru FANATIK.

”Plângere penală și ordin de restricție. Și o plângere la protecția copilului”, a mai spus Alina Petre.

Alina Petre: „Să se stabilească dacă nu este un posibil pericol și pentru copil”

Alina Petre consideră că Laurențiu Reghecampf ar trebui să fie supus unei evaluări psihologice. 

”Plus o evaluare psihologică și poate psihiatrică pentru el. Să se stabilească dacă nu este un posibil pericol și pentru copil, atunci când îl vizitează.

Eu nu mi-aș mai lăsa copilul în compania unui asemenea tată. Dacă-și pierde controlul în asemenea hal, ar putea să o facă și în prezența copilului” Alina Petre psiholog coach pt vedete

Ce spun reprezentanții asociaților pentru protecția femeilor

„Recomandările ar trebuie date agresorilor și autorităților. Toți bărbații de pe lumea asta ar trebui educați că violența nu este acceptabilă.

Recomandarea este să educăm societatea că violența nu e acceptabilă, ca autoritățile să intervină.

Victimele să contacteze autoritățile. Putem face schimbarea în societate dacă educăm societatea că nu este acceptabil și îndreptăm atenția spre agresori și autoritățile intervin. Femeile trec prin situațile de violență și când vor să încheie o relație”, a spus aceasta pentru FANATIK.

„Este un cerc al traumei din care e greu de ieșit”

„E important să nu mai acceptăm asemenea cazuri, inclusiv că se publică imagini cu astfel de fapte se duce la o normalizare a acestui lucru.

Există foarte multe traume, e simplu de spus din exterior: Pleci, este un cerc al traumei din care e greu de ieșit.

De multe ori simțim că Poliția nu intervine, e ușor de spus că e vina femeii că nu a cerut ordin de protecție. Adesea instituțiile statului nu sunt responsabile pentru a le oferi cu adevărat protecție”, Irina Ilisei, Asociația Plural și Feminism România.

Citește și: Imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cum au fost surprinși cei doi/ VIDEO

Roxana Ionescu, despre problemele cu care s-a confruntat din cauza sânilor mari: "Și acum mi se spune Mama Natură"

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel