Ce spun mărimea și forma degetelor de la picioare despre personalitatea ta. Nu te-ai fi gândit la asta

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Billie
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Billie

Cu toții dorim să cunoaștem aspecte ale personalității noastre, deoarece este foarte intrigant și interesant. Există mai multe modalități de a vă înțelege personalitatea, de exemplu, prin intermediul semnelor zodiacale, a stilurilor de scris, a liniilor palmelor etc. O altă modalitate populară de a ne determina natura este analizarea formei și lungimii degetelor de la picioare. 

 

Să aruncăm o privire la ceea ce astrologul și vorbitorul motivațional, Dr. Jai Madaan, are de spus despre personalitatea noastră, prin analiza lungimii degetelor noastre de la picioare, potrivit timesofindia.com

Degetul egiptean

În această formă a degetelor de la picioare, celelalte 4 degete se înclină spre partea mai scurtă, după degetul mare și lung. Persoanele care au acest tip de deget de la picior au o aură puternică și insistă să îi facă pe ceilalți să le respecte prezența. Nimeni nu se poate opune acestui tip de persoane, pentru că dacă o fac, devin furioase și nemiloase.

Degetul roman

În acest caz, primele 3 degete de la picioare, inclusiv degetul mare și lung, au aceeași înălțime, iar celelalte 2 sunt mai scurte. Aceste persoane își găsesc un mare succes în viață, deoarece sunt foarte muncitori, concentrați și determinați. Ei cred în ei înșiși pentru a realiza lucruri mărețe în viață.

Degetul grecesc

În acest caz, degetul mijlociu este mai lung decât toate celelalte degete. Ei au o abordare foarte unică față de viață și față de a face lucrurile. Și datorită gândirii lor meticuloase și logice, au o poziție înaltă în viața personală și profesională. Toată lumea depinde de ei pentru sfaturi și îndrumări.

Degetul mare, lung

În acest tip, degetul mare de la picior este singurul care este mare, iar celelalte 4 degete sunt de aceeași înălțime. Acest tip de persoane au o personalitate foarte calmă, rece și liniștită. Își fac munca într-un mod foarte rece, ceea ce îi ajută să evite greșelile mari.

 

Ce spune linia inimii din palmă despre tine, conform chiromanției

Dacă linia inimii pornește din partea exterioară a mâinii 

La mâna dreaptă, dacă linia inimii începe din partea exterioară a mâinii, indică o natură romantică. Sunteți probabil un idealist care tinde să se implice în relații și apoi să aibă inima frântă atunci când partenerul dvs. prezintă defecte minore.


Dacă linia inimii tale începe de la mijlocul muntelui lui Jupiter

Loialitatea și onoarea nu sunt doar niște cuvinte pentru tine. Iei aceste două elemente foarte în serios, iar emoțiile și coeficientul tău de romantism sunt bine calculate, ambele sunt ținute sub control. Îți dorești să ai un partener care este mult mai faimos sau de succes în comparație cu tine, ceea ce ar putea fi în domeniul averii, al muncii sau al recunoașterii sociale.

Citește continuarea AICI

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel