Ce spune linia inimii din palmă despre tine, conform chiromanției. Nu te așteptai la asta

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Linia inimii, o linie majoră pe mână, începe pe muntele lui Jupiter sau Saturn și se îndreaptă spre interiorul palmei. Această linie spune multe despre coeficientul tău emoțional.  Află mai jos despre ce este vorba.

Dacă linia inimii pornește din partea exterioară a mâinii 

La mâna dreaptă, dacă linia inimii începe din partea exterioară a mâinii, indică o natură romantică. Sunteți probabil un idealist care tinde să se implice în relații și apoi să aibă inima frântă atunci când partenerul dvs. prezintă defecte minore.


Dacă linia inimii tale începe de la mijlocul muntelui lui Jupiter

Loialitatea și onoarea nu sunt doar niște cuvinte pentru tine. Iei aceste două elemente foarte în serios, iar emoțiile și coeficientul tău de romantism sunt bine calculate, ambele sunt ținute sub control. Îți dorești să ai un partener care este mult mai faimos sau de succes în comparație cu tine, ceea ce ar putea fi în domeniul averii, al muncii sau al recunoașterii sociale.

 

Dacă linia inimii tale pornește de la Saturn și Jupiter.

Dacă linia inimii tale începe de la mijlocul degetului mijlociu și al arătătorului, atunci ești capabil să-ți controlezi emoțiile și să le echilibrezi destul de bine cu simțul practic. Sunteți realist și un suflet fericit și sunteți capabil să vă acceptați partenerul așa cum este, cu ciudățeniile lui. Nu vă rețineți dragostea și dați totul.


Dacă linia inimii tale începe în centrul palmei superioare

Dacă aceasta este locația liniei inimii tale, atunci cel mai probabil ești o persoană egoistă sau egocentrică. Dorința ta sexuală este foarte puternică și dacă nu te controlezi, atunci te-ai putea îndrepta spre hedonism. Dacă vorbim de fidelitate, aceasta nu este o poziție bună, potrivit timesofindia.com

 

 

Ce înseamnă dacă ai litera "M" în palmă

 

"M" înseamnă că urăști minciunile

 

Nu suporți minciunile sau manipularea. Sunteți o persoană sinceră, iar M-ul din mână vă este de mare ajutor. Pe lângă faptul că urăști minciunile, știi cum să le detectezi. Cu un al șaselea simț mai ascuțita, sunteți ființe speciale și simțiți lucrurile mai mult decât oricine altcineva. Chiar și cele mai ipocrite semne zodiacale se pot răzgândi. Cei care vă înșală sunt demascați înainte ca ei să-și termine fraza. Intuiția voastră este foarte dezvoltată și vă dă întotdeauna un avans.

 

"M" înseamnă, de asemenea, că ești un lider

Sunteți mereu în acțiune și în mișcare. Nu vă este teamă să luați inițiativa, ceea ce vă face să fiți protagonistul vieții dvs. Acest tip de comportament, precum și atitudinea dvs. de oțel vă vor conduce cu siguranță spre succes. Ați stăpânit noțiunile de răbdare și perseverență.

 

"M" înseamnă că ați fost întotdeauna inteligent

Chiar și atunci când erai doar un copil mic, geniul din tine era ușor de recunoscut. Ai fost întotdeauna plin de resurse pentru a-ți atinge obiectivele. Acest M este o dovadă că ești mai deștept și mai informat decât o persoană obișnuită.

 

"M" reprezintă curajul tău în ciuda riscurilor

Atunci când riscurile și obstacolele îi rețin pe majoritatea oamenilor, ele te fac pe tine să vrei să acționezi și să te depășești. Curajul este o altă virtute pe care o recunoaștem în personalitatea ta. Sunteți capabil să faceți față provocărilor și nu ratați niciodată oportunitățile. Profitați de această tendință naturală de îndrăzneală.

 

"M" întărește, de asemenea, măreția dvs.

Se spune că oameni de renume mondial, cum ar fi profeți, lideri și reprezentanți internaționali importanți au litera M pe palmă, potrivit msn.com

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel