„Ce spun eu și ce înțeleg ei”. Unde a dispărut Mihaela Rădulescu. Clarificări de la Monaco

Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu nu a mai apărut, în ultima vreme, în niciun proiect TV, dar nici pe rețelele de socializare. S-a speculat că s-ar retrage din lumina reflectoarelor, însă vedeta face clarificări. 

După ce s-a scris că s-ar retrage din lumina reflectoarelor, Mihaela Rădulescu a ripostat. Vedeta spune că, spre deosebire de alte personalități, ea nu are nevoie de promovare și nici nu e influencer, așa că nu are nevoie să posteze zilnic pe rețelele de socializare sau să apară la televizor. Ea spune că nu se pune problema de vreo retragere, însă că își permite luxul de a-și selecta aparițiile. 


„Din seria “ce spun eu și ce înțeleg ei” - pledoaria mea pentru o alegere personală legată de protejarea vieții private, a fost tradusă că …retragere:)). Nu, nu mă retrag de nicăieri, doar nu mai cred în expunerea excesivă a detaliilor personale, zilnic, pe rețele sociale. Înțeleg că unii au nevoie de așa ceva pentru businessul lor, pentru vreun talent pe care-l au de a influență sau de a inspiră, respect felul fiecăruia de a trăi și de a povești despre el. Dar, nu mă retrag de nicăieri, sunt mai ocupată că oricând, all good:). Doar că businessul meu și viață mea de acum nu mai au nevoie de promovare:), ci de …libertate, de focus pe ce contează cu adevărat și de proverbială mea filosofie de a trăi exact cum îmi place… . Sunt aici, cu voi, va urmăresc, îmi voi promova prietenii și proiectele care au nevoie de susținere și, când o fi cazul, o să va dau un semn de drag. Va mulțumesc pentru că sunteți cu mine…, by all means:)”, a scris Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare. 

Mihaela Rădulescu, adevărul despre operațiile estetice. Vedeta arată impecabil, la 53 de ani: „Nu mă interesează că sunt criticată. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere”

Declarațiile care au indus în eroare publicul

 

În urmă cu ceva timp, vedeta a făcut o serie de declarații despre cariera sa, din care mulți au înțeles că ar fi fost un anunț de retragere.

Mihaela Rădulescu: „ Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum”

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată”, a postat vedeta pe contul personal de Instagram.

 

Mihaela Rădulescu, adevărul despre viața la Monaco: „Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot”

Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco în urmă cu 15 ani. Vedeta vine în România ocazional, pentru diverse proiecte.

Mihaela Rădulescu este foarte fericită cu viața ei din Monaco. Vedeta locuiește acolo de mai bine de 15 ani. Călătorește mult alături de iubitul ei, însă asta nu o împiedică să ducă un stil de viață disciplinat. „Haosul” are loc atunci când vine în România, pentru scurte vizite, de obicei pentru filmări sau diverse interviuri. Vedeta spune că nu își vizitează țara natală atât de des, însă atunci când o face, își concentrează mai multe activități, iar din fața televizorului poate părea că este aici mai mereu. 
Într-un interviu pentru Libertatea, vedeta a mărturisit că preferă Monaco în detrimentul României și că îi este foarte bine acolo. 


 „E mult mai bun mediul acolo, ca să zic așa, pentru o disciplină de viață. Poate și pentru că am mai puține lucruri de muncit. În România e mai greu cu filmările, cu proiecte, cu emisiuni. Aici nu am timp să mănânc la ore regulate. Acolo am timp de lucrurile astea și am avut timp în toți anii ăștia acolo pentru că te organizezi cumva și după programul copilului care are școală pe anumite ore, care mănâncă la anumite ore.  Cred că toate mamele își schimbă programul după ceasul copilului. Acolo trăiesc ceva mai disciplinat la capitolul ăsta, dar la fel de activ. Eu trăiesc dintr-un loc în altul, asta și pentru că circul mult pe Planetă, Felix merge în multe locuri, merg cu el când nu am altceva de făcut. E o viață foarte activă, foarte diferită de o viață normală și casnică. Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot. Mai pot valize toată viața, îmi place genul acesta de viață”, a declarat vedeta pentru Libertatea 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel