Mihaela Rădulescu, adevărul despre operațiile estetice. Vedeta arată impecabil, la 53 de ani: „Nu mă interesează că sunt criticată. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere”

Data actualizării: | Data publicării:

Mihaela Rădulescu a recunoscut că a apelat la medicii esteticieni. Vedeta se poate lăuda cu un trup perfect, la 53 de ani.

Mihaela Rădulescu este deja cunoscută pentru silueta de invidiat și frumusețea răpitoare. În vârstă de 53 de ani, vedeta spune că nu se abține de la nimic, însă face foarte mult sport. De asemenea, Mihaela Rădulescu a recunoscut că a apelat de câteva ori la medicii esteticieni.

Mihaela Rădulescu nu ascunde faptul că a apelat la bisturiu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihaela Rădulescu arată impecabil la vârsta de 53 de ani. Vedeta este dovada clară că vârsta este doar un număr. Aceasta este asumată  și nu îi pasă dacă este criticată pentru unele alegeri pe care le-a făcut de-a lungul vieții.

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operațiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus și pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecții intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a știut toată țara. Deci, ceea ce am simțit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviință să dau explicații suplimentare.

Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească și să inventeze operații care n-au existat, aia înseamnă deja răutate și prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi și spre binele nostru. Și le fac de câte ori o să am chef.”, a declarat vedeta pentru Viva!

Care sunt alimentele „interzise” de la care nu poate niciodată să se abțină

Vedeta a dezvăluit care sunt alimentele „interzise” de la care nu poate niciodată să se abțină atunci când vine în România. 


„Măi, nu pot să vin în România, să nu mănânc eu parizer, un cârnat, un caltaboș. Sunt niște lucruri pe care le am în suflet și în minte, din copilărie, și nu pot să nu mănânc. Și atunci, sunt vegetariană până ajung în România, dacă vrei. 


Deci, practic nu sunt, dar nici nu îndrăznesc să zic vreodată că o să fiu. Acolo mănânc doar din mare și grădină. Iar aici, în România, nu pot dacă nu trec și pe la fermă, ca să zic așa”, a mai spus vedeta pentru ciao.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel