Ce simbolizează fiecare planetă din astrograma ta și cum îți influențează personalitatea?

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Fiecare planetă are un mesaj secret și spune ceva despre personalitatea ta. Semnul tău din zodiac sau "semnul soarelui" reprezintă doar o intrare către un imens univers astrologic. Pentru că harta ta natală este mult mai extinsă, iată cum te influențează fiecare planetă! 

Probabil toată lumea știe poziția Soarelui din harta natală. De ce? Pentru că Soarele arată zodia. Dacă ești Berbec, înseamnă că Soarele se afla în Berbec când te-ai născut. Dar astrologia se bazează pe întregul sistem solar. 

Și avem planetele personale (Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte) și cele transpersonale/transgeneraționale(Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto). 

Te-ai întrebat vreodată unde era Luna când te-ai născut? În cazul în care alunecă pe harta unde este semnul Peștilor, ai spune că semnul tău lunar este în Pești. Așa îți poți explica și toate emoțiile. De aceea, fiecare planetă arată o față a personalității tale. Poți să descoperi care este limbajul tău în dragoste sau dacă preferi să eviți conflictele. Află ce simbolizează fiecare planetă zodiacală!

1. Luna

Luna guvernează semnul Racului și este pătura ta de siguranță, din punctul de vedere al astrologiei. Este ceea ce te face să te simți nostalgic, îngrijit și în siguranță. Trebuie să amintim și de fazele schimbătoare ale Lunii, care pot reflecta stările noastre emoționale, aflate într-o schimbare continuă. Cu alte cuvinte, fluctuațiile interioare.  Așadar, sentimentele tale curg liber sau mai degrabă stagnează?

 

2. Soarele

Soarele guvernează semnul Leului și te face să te întrebi cine ești și cum strălucești. Reprezintă energia conștientă, puterea personală și ego-ul fiecăruia dintre noi. Soarele este, de fapt, lumina care ne călăuzește și identitatea care predomină în toate aspectele vieții. Sau reprezintă zodia. 

Citește continuarea pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel