Ce „semne” ar fi primit Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga: „E incredibil”

Data actualizării: | Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu este devastat de durere la două luni de la moartea Corneliei Catanga. 

Aurel Pădureanu suferă enorm după moartea Corneliei Catanga. Regretata artistă s-a stins din viață în urma infecției COVID. Soțul și fiul ei au rămas îndurerați și nici acum nu pot trece peste acest trist eveniment. Aurel Pădureanu a dezvăluit că soția lui i-ar fi trimis un mesaj din lumea „de dincolo”.


„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea. A spus: „am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine” și i-a zis că „mă uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună”. Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil. Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu. De câte ori mă duc plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă”, a spus Aurel Pădureanu la „Showbiz Report”.


Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga chiar înainte de moarte? Aurel Pădureanu spune că aceasta și-ar fi dorit să aibă o casă a lor și să nu mai stea în chirie. Totodată, regretata artistă își dorea extrem de mult ca fiul ei să ajungă un mare muzician și să poată pleca înapoi în America. 


„Dorința ei supremă, mai ales de când am pierdut casa la Bancă... A murit cu focul ăsta. Dorința ei a fost să nu mai stăm cu chirie și ca Alexandru să fie bine și să-și urmeze cariera lui artistică. Acum ne-am mutat la Rahova la un apartament și nu poate să studieze copilul, pentru că a studiat un pic și a pus pe ușă de la 14:00 la 17:00 liniște, că nu are cum și un pianist de talia lui trebuie să studieze în permanență. Dorina lui supremă e să ajungă din nou în America”, a mai spus soțul Corneliei Catanga. 

 

Citește și: Aurel Pădureanu îl pune la zid pe tatăl lui Nicole Cherry. De la ce a pornit totul: "Îmi este scârbă să vorbesc despre el"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel