Ce se întâmplă cu relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu: „În ultima perioadă ne vedem foarte rar”

Data publicării:

 Doina Teodoru a dezvăluit mai multe detalii din intimitatea relației cu Cătălin Scărlătescu.

Relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu pare că funcționează perfect, dar a trecut cu brio și experiența dură America Express, unde cei doi îndrăgostiți au fost nevoiți să facă o echipă bună, din toate punctele de vedere, pentru a putea duce la bun sfârșit probele de foc. În acest sens, actrița spune că această competiție de pe Antena 1 a fost un adevărat test pentru relația celor doi, cu atât mai mult cu cât aceștia nu se cunoșteau de foarte mult timp, înainte să plece în aventura vieții lor.

„Evident că a fost un test pentru relația noastră, nu eram de foarte mult timp împreună, ne-am luat și ne-am aruncat într-o nebunie. Ne așteptam să fie greu, de la un punct încolo ne-am dat seama că e mai greu decât ne-am așteptat noi să fie. De fapt, amândoi spunem că am trecut peste această încercare a vieții noastre în cuplu.”, a declarat Doina Teodoru, potrivit playtech.

Te-ar putea interesa și: Scandal la Antena 1. Jurații Chefi la Cuțite refuză să filmeze pentru noul sezon. Motivul invocat de Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea

Cei doi se văd extrem de rar în ultima vreme

Ambii au două cariere profesionale extrem de solicitante, lucru care nu le oferă atât de mult timp de petrecut în doi precum aceștia și-ar dori. Dacă Scărlătescu este extrem de preocupat cu afacerile personale, dar și cu televiziunea, Doina Teodoru are și ea, în paralel, mai multe proiecte desfășurate în actorie, precum ar fi noul serial de la Antena 1, lucru care îi ține pe amândoi în priză în fiecare zi, de dimineața, până seara, spune ea. Actrița este totuși de părere că faptul că nu petrec atât de mult timp în cuplu ar putea fi considerat drept un „secret” al înțelegerii dintre ei doi, întrucât, implicit, monotonia este și ea lipsită.

„În ultima perioadă ne vedem foarte rar. Eu sunt plecată de dimineață până seara. Ne mai vedem dis-de-dimineață, care se trezește primul: te pup, să ai o zi frumoasă! Când mai prindem așa vacanțe să plecăm să avem câteva zile legate, altfel nu prea… poate ăsta e secretul relației”, a dezvăluit continuat actrița, pentru sursa citată.

Pe aceeași temă: Cătălin Scărlătescu își neglijează sora, de când e într-o relație cu Doina Teodoru: „Stă mai mult cu ea. Cu Doina nu sunt foarte apropiată”

Nu este pregătită pentru un copil

Și, odată cu avansarea relației celor doi, extrem de multe persoane sunt curioase să știe dacă Scărlătescu și Doina se văd să pășească în fața altarului și, mai mult de-atât, dacă aceștia se gândesc să aibă un copil pe viitor. De data aceasta, actrița a preferat să rămână destul de rezervată, însă, spune ea, niciodată nu ești cu adevărat pregătit pentru venirea pe lume a unui nou membru în familie. 

„Pentru copil cred că nu ești niciodată pregătit, nici în serial nu eram pregătită pentru un copil și puf a apărut! Ai copil! E ok. Nu am ce să răspund la asta. Am un copil deja”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, rețetă de paste cu cinci tipuri de brânzeturi: „Se pune tava la cuptor, până face o crustă arămie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel