Ce se întâmplă cu personajul Magda din Clanul. Cătălina Grama, detalii din culise: „De ce este mai dură, de ce are mai multe bariere, de ce nu se atasează foarte mult de oameni”

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălina Grama, cunoscută și sub numele de scenă Jojo, a vorbit despre transformarea personajului pe care îl interpretează în serialul Clanul. 

Cătălina Grama joacă în serialul Clanul, de la Pro Tv, acolo unde interpretează personajul Magda, soția interlopului Bebe Măcelaru, sau Tătuțu, așa cum i se adresează subordonații săi. 


Invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, actrița a dezvăluit câteva detalii noi despre personajul său, Magda, care pare că va trece printr-o transformare semnificativă. 

„Personajul evoluează într-o direcție sigură. Nu vreau să dau foarte multe detalii. În sezonul 2, Magda se arată mai mult pentru că până acum a fost ușor impenetrabilă și încep să realizez, din ce în ce mai tare, de ce personajul a devenit într-un anume fel.  

De ce este mai dură, de ce are mai multe bariere, de ce nu se atasează foarte mult de oameni. O descopăr pe Magda din spatele măștilor pe care și le-a pus de-a lungul timpului”, a dezvăluit Jojo.

 

Paul Ipate, mândru de soția sa

 

Într-un interviu recent pentru Spectacola, Paul Ipate, soțul actriței, a vorbit despre rolul acesteia în serialul „Clanul”, de la ProTV. Acolo, Jojo o interpretează pe soția lui Bebe Măcelaru, un temut interlop. 

„Sunt foarte mândru de ea și de ce face acolo.”, ne-a mărturisit actorul. 

Cum a fost să-și vadă soția în rolul de soție de mafiot

 

„Abia așteptam. În primul rând, eu mă bucur, că pentru un actor e extrem de important să primești un rol de genul acesta, unde faci compoziție, unde e contre-emploi, acolo ai ocazia să-ți arăți măiestria, talentul și toți anii de muncă, să arăți ce poți. Este un rol ofertant, la care muncește foarte mult, dar iată că rezultatele sunt foarte bune. Eu sunt foarte mândru de ea și de restul colegilor ei, pentru că fac o treabă foarte bună”, a mai spus el. 

 

VEZI ȘI: Paul Ipate, pe urmele aurului dacic, într-un documentar marca History Channel: „Trei săptămâni în munți” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel