Ce se află în spatele celebrei expresii „Mihaela, dragostea mea”. Soția lui Mircea Geoană: Poate unii bărbați au învățat să aprecieze

Data publicării:
Youtube/ Te ascult, Ilinca Vandici, cu Mihaela Geoană
Descriere foto: Youtube/ Te ascult, Ilinca Vandici, cu Mihaela Geoană

Mihaela Geoană a vorbit în podcastul Ilincăi Vandici despre faimoasa expresie din noaptea alegerilor din 2009 - „Mihaela, dragostea mea!”, spusă de Mircea Geoană, crezând că a câștigat voturile majoritare.

Mihaela Geoană este femeia din spatele celebrului politician, care l-a susținut și care a creat o atmosferă bună în căminul lor de acasă. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Mihaela Geoană a discutat despre faimosul moment, explicând de ce a făcut referire politicianul și la tatăl său.

„Mihaela, dragostea mea” și „Tată, sunt președinte” - au fost cele două expresii celebre rostite de Mircea Geoană, în seara de alegeri din 2009.

Puțină lume știe, dar tatăl politicianului s-a stins din viață cu doar 3 luni în urma momentului emblematic, astfel că, prin expresia spusă, el a considerat că tatăl său este mândru de el, nu înainte de a-i aduce mulțumiri și soției sale.

„Nu pot să nu-mi aduc aminte de 2009, momentul superb în care soțul dumneavoastră a strigat „Mihaela, dragostea mea””, spune Ilinca Vandici, în podcastul său.

România, țara bărbaților misogini

Pusă în fața întrebării, Mihaela Geoană a explicat că momentul, de fapt, nu era unul pe un fond de fericire, astfel că a precizat decesul tatălui lui Mircea Geoană. Totodată, soția politicianului spune că foarte rar vine din partea unui bărbat român aprecierea față de propria soție.

Ba mai mult, invitata pune accentul pe „caracterul occidental” al discursului soțului ei, arătând cu degetul înspre populația masculină a României, despre care zice că ar conține foarte mulți bărbați misogini, încă.

„Mi-a mulțumit. El, practic, se adresase și părinților lui, în special tatălui său, care murise cu 3 luni înainte de ziua alegerilor și a zis că „tata mă vede”, și mi-a mulțumit și mie prin expresia „Mihaela, dragostea mea”. Mie mi s-a părut un lucru foarte frumos și curajos pentru un bărbat român, care mulți dintre ei sunt misogini deocamdată. Poate a fost un lucru mai occidental de a mulțumi partenerei tale de viață pentru un succes pe care l-ai avut tu. N-am mai auzit un alt politician român care să mulțumească soției, mamei sau tatălui”, spune Mihaela Geoană, în podcastul Ilincăi Vandici.

 

Unii bărbați ar fi râs de gestul lui Mircea Geoană

Mai departe, Mihaela Geoană spune că, deși există șansa ca mulți bărbați să fi râs de gestul soțului ei, doar așa se poate învăța, și anume prin puterea exemplului. Pentru ea, expresia din seara alegerilor din 2009 denotă curaj și recunoștință din partea unui bărbat față de soția care i-a fost alături mereu.

„Cred că femeile ar fi trebuit să spună „Uite, e un bărbat care apreciază suportul, sprijinul pe care îl are acasă”, chiar și prin faptul că ai creat o atmsoferă bună acasă, ca femeie sau soție. Poate unii bărbați au învățat să aprecieze eforturile soțiilor lor. Alții au râs. Cred că așa progresăm cu toții, cu exemple”, explică Mihaela Geoană.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel