Ce sacrificii face Ioana Năstase pentru a avea o siluetă de invidiat. Soția lui Ilie Năstase a ajuns la spital din cauza dietei sale drastice

Data publicării:
Ioana Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Ioana Năstase, sursa facebook

Ioana Năstase arată extrem de bine la vârsta de 45 de ani. Soția lui Ilie Năstase face mari sacrificii pentru a-și menține silueta de invidiat.

La  46 de ani, soția lui Ilie Năstase pare să fi descoperit secretul tinereții. Ioana Năstase este deținătoarea unui corp ca tras prin inel, pentru care face însă multe sacrificii.

Soția lui Ilie Năstase a declarat că pentru a se menține mereu frumoasă a trebuit ca de-a lungul timpul să apeleze la mai multe diete, diete care nu au fost deloc ușoare și care chiar i-au pus viața în pericol, ajungâng în situații foarte grave pe patul de spital!

Mai mult decât atât, Ioana Năstase a declarat că uneori face chiar și foamea pentru a reuși să își mențină kilogramele dorite. Și, deși este conștientă că își pune viața în pericol, aceasta a mărtusit că face acest lucru de ani buni și e singura soluție care o ajută să se mențină în formă.

„Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență.

Fac foamea în continuare, deși am antecedente. Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți. Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână.

Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie”, a declarat Ioana Năstase pentru Click, acum cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel