Ce sacrificii a fost nevoită să facă Gabriela Cristea pentru familia sa: „Mă gândeam așa cât de nedreaptă este viața”

Data publicării:
Gabriela Cristea, captură video Facebook
Descriere foto: Gabriela Cristea, captură video Facebook

 Gabriela Cristea a dezvăluit cât de greu îi este să-și găsească suficient timp pentru a petrece alături de cei dragi.

Gabriela Cristea a fost nevoită să găsească un echilibru, după ce a devenit mamă, între viața profesională și cea personală. Vedeta nu are în prezent doar jobul de prezentatoare, ci deține alături de Tavi Clonda  și mai multe afaceri, lucru care le consumă acestora extrem de mult timp și energie, după cum dezvăluiau chiar ei în trecut. Astfel, într-un moment de sinceritate cu fanii săi, aceasta a dezvăluit cum nu i-a fost deloc ușor după ce a născut să-și reia și cariera din punctul în care o lăsase, întrucât dorința de a sta alături de familia ei era una foarte mare.

„Stăteam așa în dimineața asta și mă gândeam că uneori viața nu este chiar așa cum ne dorim noi să fie, pentru că, trebuie să recunosc, de când au venit fetele, îmi doresc atât de mult să petrec timpul cu ele și, din păcate, uite că situația nu stă chiar așa. Veneam, în momentul în care le-am avut pe ele, la pachet cu o carieră care trebuia să continue, cumva și ca exemplu pentru ele, ca să înțeleagă că viața nu este doar ca să stai, să te joci, ci, la un moment dat, mami și tati le îmbrățișează și pleacă la serviciu. Dar stăteam și mă gândeam așa cât de nedreaptă este viața, pentru că, de mult ori, mi-aș dori să rămân cu ele și să nu mai plec la serviciu, să stau cu ele să le îmbrățișez, să le iubesc, să ne jucăm, să ne distrăm, să mâncăm împreună.”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Citește și: Tavi Clonda, categoric la adresa Gabrielei Cristea: „Trebuie să slăbească, să-și facă un program, o dietă”

„De foarte multe ori lucrurile astea îmi lipsesc”

Chiar dacă știe că nu toată lumea o va înțelege, Gabriela Cristea a continuat prin a le dezvălui fanilor că aceste gânduri o încearcă uneori din cauza faptului că îi lipsesc momentele prețioase petrecute alături de cei dragi și, în special, alături de fetele sale. Tocmai din cauza acestui lucru, vedeta spune mereu că sâmbăta este zi de petrecut în familie.

„Știu că pare incredibil, dar da, de foarte multe ori lucrurile astea îmi lipsesc, pentru că eu mi-am dorit familie ca să pot să stau împreună cu ai mei. Tocmai de aceea, sâmbetele, în mod special, sunt cele mai importante și cele mai jucăușe. Acum le-am lăsat să se joace una cu cealaltă, că trebuie să le dai și spațiul lor de joacă, în care să facă doar ce-și doresc ele, nu doar ce-și doresc părinții”, a mai povestit vedeta.

VEZI și: Gabriela Cristea, rețetă de ciorbă de fasole cu afumătură, acrită cu oțet. Trucurile prezentatoarei: „Excelentă este”

Cât timp petrece zilnic cu fetele

Ziua, când vedeta este acasă, micuțele sunt la școală, respectiv la grădiniță, iar acestea se întorc după-amiaza, când vedeta mai are puțin timp de petrecut acasă, întrucât trebuie să meargă la televiziune. Tocmai din acest motiv, Gabriela Cristea spune că familia sa nu sare niciodată peste weekendul petrecut în familie.

„Lumea poate să zică „Păi cum? Că ai timp suficient”. Nu am timp de stat cu fetele suficient, pentru că, de obicei, eu sunt cea care se trezește dimineața tocmai ca să am niște momente de stat cu ele atunci când le duc la școală și la grădiniță. După ce le luăm de la școală și de la grădiniță, mai am vreo oră și jumătate înainte de a pleca la serviciu. Practic, eu serile nu mi le petrec cu ele. Și atunci, niciodată nu sacrificăm weekendurile, nu muncim niciodată în weekend, ci doar stăm și ne bucurăm unii de ceilalți și încercăm să ne umplem de energie, pentru că știm că urmează o altă săptămână în care ne vedem puțin, dar puținul acela este de mare calitate.”, a mai spus ea.

VEZI și: Imagini rare cu Gabriela Cristea din tinerețe. Vedeta a făcut balet în emisiunea lui Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de un deceniu / Video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel