Ce să pui în frigider ca să elimini mirosul neplăcut. Variante 100% naturale

Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Mirosurile neplăcute din frigider sunt inevitabile având în vedere legumele, fructele și alte mâncăruri pe care le depozităm în el.

Ce să pui în frigider ca să elimini mirosurile neplăcute
 

1. Boabe de cafea

Cafeaua poate absorbi mirosurile neplăcute din frigider. O altă modalitate prin care să scapi de mirosurile neplăcute din frigider este să pui câteva boabe de cafea într-un pahar, pe care să-l lași pe unul dintre rafturile frigiderului. Vei vedea rezultatele imediat. 

2. Bicarbonat de sodiu

Dacă ai pete în frigider poți crea o soluție din oțet și bicarbonat de sodiu. La final, șterge frigiderul cu o cârpă și pui în el, pentru câteva ore, cu ușa închisă la frigider, un bol cu bicarbonat de sodiu și poți adăuga, separate, bucăți de vată îmbibate cu suc de lămâie. 

3. Oțet

Pentru a elimina eficient mirosul neplăcut din frigider, spală interiorul acestuia cu o soluție formată din apă călduță și un pahar de oțet. Folosește această soluție nu doar pentru a curată pereții frigiderului, ci și pentru a igieniza fiecare raft și fiecare sertar în parte.

4. Boabe de ovăz

Lasă un vas sau un borcan cu câteva boabe de ovăz în frigider. Cu timpul, acestea vor neutraliza mirosurile neplăcute din frigider.

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel