Ce să pui în apa florilor primite de 8 martie. Vor rezista mai mult timp

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Amy Shamblen
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Amy Shamblen

Află în articol ce trebuie să pui în apa florilor ca acestea să reziste mai mult timp.

Ziua Femeii este specială și pentru că primim flori de la persoanele dragi din viața noastră. Cu siguranță fiecare femeie își dorește ca acestea să reziste cât mai mult timp și se întristează atunci când văd că după 2 zile florile din vază sunt ofilite. Din fericire, există mai multe trucuri pentru a ne asigura că ne putem bucura de florile primite de 8 martie cât mai mult timp.

De exemplu, puteți turna în apa florilor ap de gură pentru că aceasta omoară bacteriile, scrie Realitatea.net. După patru zile, tijele lalelelor rămân la fel de drepte, iar petalele florilor încep să se desfacă. Dacă folosești această metodă, florile vor rezistă până la șapte zile. Acest truc a fost testat de portalul Real Simple.

Atunci când puneți florile primite în vază este bine să adăugați și o linguriță de zahăr în apă. La patru zile este nevoie să mai pui încă o linguriță de zahăr, iar florile pot fi păstrate în acest fel mai mult de 7 zile.

Citește continuarea pe DC NEWS

5 MOTIVE pentru care să ții plante în casă și în jurul casei tale

Micile plante încântătoare îți pot înveseli uneori ziua, mai ales când stai în casă în cea mai mare parte a timpului.  Plantele îți pot aduce liniște și confort atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. Atunci când aveți anxietate foarte gravă, depresie sau orice alte tulburări emoționale, plantele vă pot crea un sentiment de calm.

Chiar și ingerarea de ierburi precum menta și busuiocul vă va ajuta va probleme digestive și vă va ajuta să vă calmați. Levănțica și aloe sunt niște plante foarte bune de păstrat atunci când ai nevoie de ceva pentru ameliorarea stresului și apoi de primul ajutor cu aloe.

1. Plantele de apartament pot oferi beneficii de ameliorare a alergiilor

Atunci când aveți plante de apartament, s-ar putea să observați că aveți mai puțin praf - acest lucru se datorează faptului că plantele de apartament sunt filtre naturale care pot prinde alergenii și orice altceva din aer și ajută la filtrarea acestuia pentru un aer mai proaspăt și mai curat.

Unele plante de apartament excelente care sunt cunoscute pentru beneficiile de ameliorare a alergiilor sunt plantele chinezești veșnic verzi sau crinii. Cu toate acestea, violetele și alte plante care au frunze texturate pot fi mai bune pentru a filtra orice particule din aer.

Dar aveți grijă la orice plante care produc polen, deoarece polenul poate de fapt să înrăutățească alergiile.

2. Plantele îți pot îmbunătăți starea de spirit

Atunci când ai flori în cameră, acestea te fac automat să te simți mai bine. Ele înveselesc camera și te pot face să scapi de griji. A avea în casă un buchet de flori proaspete te va ajuta să ai o perspectivă mai bună asupra vieții - acesta este motivul pentru care florile sunt în mod obișnuit dăruite la ocazii speciale. Potrivit Manic Botanic, tradiția de a oferi flori drept cadou este de a se conecta și de a transmite emoții, și există teorii conform cărora anumite flori înseamnă lucruri diferite.

 

Citește continuarea AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel