Ce să faci în noaptea de Înviere ca să ai noroc de bani. Lidia Fecioru: „O păstrăm în portofel”

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să facem în noaptea de Înviere, dacă vrem să avem noroc de bani.

Lidia Fecioru a fost invitată în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, unde a vorbit despre tradițiile și obiceiurile din Săptămâna Mare, dar și despre ritualurile din noaptea de Înviere. Bioenergoterapeutul spune că dacă vrem să avem noroc de bani, este bine să purtăm o bancnotă în buzunar, în noaptea de Înviere. 

„Ar trebui să avem la slujba de Înviere o bancnotă în buzunar pe care să o sfințim la biserică în acea noapte. Această bancnotă să o păstrăm în portofel. Ea ne va purta noroc la bani.

Trebuie să dăm de pomană obligatoriu un pește, o găină, ceva să aibă cap. E pentru mântuirea sufletelor celor care sunt plecați din viața noastră, a celor apropiați nouă. Sănătatea e cea mai importantă, trebuie să avem grijă de ea, nu doar să ne rugăm pentru ea. De asemenea, e bine să ne rugăm și pentru ceilalți.

E important să ținem și post în această săptămână. Curățarea aceasta e foarte importantă pentru noi. Chiar dacă nu avem o masă îmbelșugată, important e ca de sărbători să ne întâlnim cu cei dragi”, a declarat bioenergoterapeutul, în cadrul emisiunii de la Prima TV.

Tradiții și obiceiuri de Paști. Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru: ce să faci ca să îți meargă bine tot anul

Lidia Fecioru: Curățenia sufletului înseamnă să ne dăm lumină unul celuilalt 

„Știi cum spunea părintele Calistrat. Faceți ce vreți, dar nu vă mâncați între voi. Curățenia sufletească e foarte importantă și e foarte bine de avut liniște și grijă de a ne curăță sufletul de răutate, invidie, tot ce înseamnă această mizerie umană. Să nu ne lăsăm duși în ispită, să rămânem cu ochii treji. Măcar în această perioadă. Cât putem să facem bine să facem. Dacă nu putem, atunci să nu facem nimic, dar să nu facem rău. Sărbătorile vor să găsească curățenie în casă. Atâta timp cât avem o energie bună acest lucru ne aduce bunăstare, bani.

Curățenia sufletului înseamnă să ne dăm lumină unul celuilalt și să dăruim celui de lângă noi. Și să nu uităm să mulțumim, măcar în gândul nostru. Ce ține de zilele de sărbătoare, e bine să dăruim din suflet. Cât putem. Puțin, mai mult, nu contează, important e să dăruim din tot sufletul. Să nu ne pară rău. Aveți grijă de sufletele voastre”, a mai explicat Lidia Fecioru.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel