Gabriela Cristea, urmărită de probleme. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce a ieșit din spital: „Nu sunt bine deloc”

Data publicării:

Gabriela Cristea este urmărită de probleme. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat, la scurt timp după ce a ieșit din spital. 

Gabriela Cristea trece printr-o perioadă dificilă. Prezentatoarea TV se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, iar în urmă cu aproape trei săptămâni a ajuns, de urgență, pe mâna medicilor. 

Gabriela Cristea, urmărită de probleme

După ce a ieșit din spital, Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor săi că se simte mai bine, însă, acum, soția lui Tavi Clonda a acuzat, din nou, stări de rău. Vedeta susține că reapărut simptomele unei răceli și nu înțelege cum de se întâmplă acest lucru, având în vedere faptul că a luat o grămadă de pastile, inclusiv antibiotic. 

„M-am trezit iarăși cu nasul în pioneze, de câteva zile ma tot încearcă o răceală, dar eu nu mai înțeleg nimic pentru că după ce m-am îmbuibat cu atâta antibiotic, bine, recomandat de medic, să ne înțelegem… pentru că știți că am avut niște probleme de sănătate în urmă cu doar două săptămâni jumătate, trei săptămâni.

Uite că sunt iarăși, bine, m-am trezit așa cu nasul, cu ochii, nu sunt bine deloc. Bine, mă încerca treaba asta cam de săptămâna trecută”, a povestit Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook.

Vezi și: Semnele care ne indică faptul că avem nevoie de psiholog. Raluca Anton: „Unii ajung la noi cu reacții destul de intense în zona aceasta depresivă”

Iubita lui Dinu Maxer, victima bullying-ului. Magdalena Chihaia a fost amenințată cu moartea: ”A zis că bagă cuțitul în mine!”

Gabriela Cristea a fost internată în spital, în urmă cu aproape trei săptămâni

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea a ajuns la spital, acolo unde a stat internată pentru câteva zile, după ce a acuzat stări de rău. Soția lui Tavi Clonda a urmat tratamentul prescris de medici și a fost sub observația atentă a specialiștilor. 

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital.

Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară…

M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: I-a prezis moartea! Lidia Fecioru a avertizat un om că-și va pierde viața: Am regretat după aceea

„Mi-a spus să mă potolesc”. Mirela Vescan, dezvăluiri despre o experiență trăită cu Cătălin Botezatu: „Am început să plâng”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel