Iubita lui Dinu Maxer, victima bullying-ului. Magdalena Chihaia a fost amenințată cu moartea: ”A zis că bagă cuțitul în mine!”

Data publicării:

Magdalena Chihaia a fost amenințată cu moartea, după ce a ajuns victoma bullying-ului. Iubita lui Dinu Maxer a povestit prin ce coșmar a trecut.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Magdalena Chihaia se numără printre cei mai îndrăgiți actori din generația nouă. Actrița s-a făcut remarcată și prin rolul, Sora Magdalena, interpretat la iUmor.

Iubita lui Dinu Maxer, victima bullying-ului

Magdalena Chihaia recunoaște că s-a confruntat cu bullying-ul, după rolul pe care l-a interpretat la iUmor, de pe Antena 1. ba mai mult, iubita lui Dinu Maxer susține că a primit amenințări cu moartea, fiind acuzată de blasfemie, după ce a spus, printre altele, și că: ”Iisus nu avea cum să se nască în România, pentru că aici dintotdeauna a fost greu să găsești o v****ă”. Actrița susține că au existat multe persoane care nu au înțeles faptul că tot ce s-a văzut la televizor a fost un pamflet. 

”În realitate, sunt multe răutăți, multe critici, mulți oameni răi. Am fost dublă finalistă la iUmor, iar după ce am prezentat numărul cu sora Magdalena am luat foarte mult hate, vorbe grele, de la foarte mulți care se dădeau creștini, însă doar cu vorba.

Am primit inclusiv o amenințare cu moartea, că, dacă mă prinde în fața blocului, bagă cuțitul în mine, că am zis eu nu știu de ce, despre biserică. De fapt, era un pamflet, trebuia luat și tratat ca atare, că doar nu m-am dus la Știrile de la ora 5, ca să spun eu ce se întâmplă în biserică”, a declarat Magdalena Chihaia, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Magdalena Chihaia, critici după ce a recunoscut că se iubește cu Dinu Maxer

Actrița recunoaște că a primit multe critici și după ce și-a asumat relația cu Dinu Maxer.  Magdalena Chihaia susține că a primit hate pentru faptul că este prea naturală.

”Iar de când sunt cu Dinu, mi-am luat la hate! Mi s-a reproșat ba că sunt prea naturală, că de ce nu sunt botoxată, că de ce nu-mi pun și eu silicoane. Sincer? Mă enervează nu critica, pe care o consider constructivă. Una era dacă venea cineva la un spectacol, era justificat, data viitoare jucam mult mai bine. În schimb, când te uiți efectiv la oamenii care te critică, care te judecă, și care se dau mari, dar nu sunt nici perfecți și nici studii n-au…Să mă judece cineva care arată impecabil! Eu și Dinu pare că suntem din altă lume, nu de aici, vrem să stăm departe de răutăți”,  s-a mai confesat Magdalena Chihaia, pentru sursa menționată mai sus. 

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, secretul unei relații perfecte

„Avem un mod reciproc de a ne potența artistic, de a ne elibera de stres, de a ne înțelege, de a trece peste probleme, pentru că există probleme la fiecare pas, pentru toată lumea, iar lucrul acesta se vede în zâmbetul nostru, în momentul în care suntem împreună. Zâmbetul a spus multe, ne-a făcut, cumva, să înțelegem, de fapt, cât de bine ne stă împreună. Toată lumea îmi spunea că parcă am întinerit și le spuneam că nu fac nimic special, dar am un om special lângă mine care face ceva pentru mine, a spus Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Spectacola

„Iubirea chiar schimbă totul. Chiar și proiectele curg altfel, adică poți să te gândești altfel în momentul în care trebuie să creezi sau să construiești ceva, pentru că ești liniștit sufletește, iar când am o realizare la teatru, când mă duc acasă știu că pot să împărtășesc cu Dinu”, a completat actrița. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel