Ce s-a ales de formația Gaz pe Foc. Andrei Roșu, despre perioada de glorie: „Îi exasperam pe regizori”

Data publicării:
Andrei Roșum foto Facebook
Descriere foto: Andrei Roșum foto Facebook

Andrei Roşu, fostul membru al trupei Gaz pe Foc, în prezent alergător de cursă lungă, a vorbit despre perioada în care activa în industria muzicală și despre ce fac acum ceilalți colegi. 

„Vreau să fiu cu tine/Vreau să fii numai a mea! Numai lângă tine,/Eu pot însemna ceva!” Să turnăm şi puţin Gaz pe Foc… Vă mai amintiţi? Aşa suna unul dintre hiturile trupei care punea pe foc inimile adolescentelor acum aproape 30 de ani.

Youtube video image

 Gaz pe foc, formaţie care îi unea pe Lucian Viziru, Andrei Roşu, Alin Lupşa, Paul Panait s-a şi destrămat de ani buni, iar băieţii care o alcătuiau şi-au urmat fiecare drumul. 


 Andrei Roşu, fostul membru al trupei Gaz pe Foc, în prezent alergător de cursă lungă (specialitatea lui - maratoanele), le-a povestit Lizei şi lui Fere, gazdele matinalului TVR 1, „Cu capu-n zori”, despre cum îi lipsea total talentul la dans în acea perioadă muzicală a lui, dar şi cât de mult i s-a schimbat viaţa datorită sportului pe care îl practică.

„Să ştii că eram cel mai slab la partea de coregrafie, chiar am răsuflat uşurat când am plecat din formaţie din punctul ăsta de vedere. Îi exasperam pe regizori la filmările videoclipurilor pentru că rămâneam mereu în urmă. Chiar nu pot dansa sincron... Îi exasperam, de asemenea, şi pe colegi la concerte cu aceste sincroane, care nu îmi reuşeau, aşa că atunci când trebuiau făcute, eu coboram în public şi dădeam palma cu fanii”, a povestit amuzat Andrei azi dimineaţă la „Cu capu-n zori” de la TVR 1. Tot el ne-a pus la curent şi cu ce fac în prezent fiecare dintre ceilalți băieţi de la Gaz pe Foc.

„Lucian Viziru e în Germania, are o şcoală de tenis acolo. Paul (Panait) e când prin Canada, când prin România, cu Alin nu am mai vorbit de ceva vreme. La un moment dat am fost 5, al cincilea membru al trupei este medic, la Fundeni. E vorba de Răzvan Iacob, pe care îl salut!”.

În prezent, Andrei Roşu aleargă la maratoane şi îşi alege acele curse la care nu poţi renunţa, pe care nu le poţi abandona.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel