Ce rutină de îngrijire are Neti Sandu, la 63 de ani. Vedeta nu are operații estetice: „Aș vrea să îmi fac niște corecții, dar îmi e frică”

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, foto Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, foto Facebook

Neti Sandu a dezvăluit ce rutină de îngrijire are, dar și cum se menține în formă. 

Neti Sandu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Recent, vedeta a fost invitată la  „Vorbește lumea” , acolo unde a vorbit despre ritualul de îngrijire pe care îl are, dar și cum se menține în cea mai bună formă a ei. 

La 63 de ani, Neti Sandu pare că a descoperit elixirul tinereții. Aceasta a mărturisit că folosește creme cumpărate de la plafar, de la vârsta de 40 de ani.

„Cremele le iau de la plafar, pe cele mai puțin procesate. Folosesc acum ceva cu arbore de Manuka. Și mai sunt și niște capsule cu colagen și acid hialuronic. Mai am niște ventuzele cu care îmi fac așa câte o ciupitură. De vreo 10-15 ani am început să mă dau cu cremă, pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțăie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă”, a dezvăluit Neti Sandu.

Neti Sandu: „Aș vrea să îmi fac niște corecții, dar îmi e frică„

Neti Sandu a precizat că nu are nicio operație estetică, însă își dorește să își facă câteva corecții, deși îi este frică. 

„Aș vrea să îmi fac niște corecții, dar îmi e frică, pentru că nu mai știu ce se întâmplă după. Pielea e deja obosită și nu cred că vrea îmbunătățiri din astea. Le folosesc pe astea doar ca bază de machiaj. Pe stradă nu mă machiez decât gene, puțin blush. Pentru afară am niște creme mai scumpe, care au particule reflectorizante și picățele din alea cu aur. Nu merg la tratamente cosmetice, pentru că nu știu dacă e mai bine decât ce fac eu”, a mai povestit vedeta în emisiunea „Vorbește lumea”.

Neti Sandu: „Am încercat să mă tund singură”

Neti Sandu a luat decizia să nu își mai tundă părul atât de scur și să-l lase să crească mai lung. 

„Acum sunt cu părul puțin mai lung dacă observați. Andreea Marinescu și cu hairstylista, Anamaria Constantin, mi-au zis să îmi las părul puțin mai lung. Îmi place așa, dar se aranjează mai greu. Am încercat să mă tund singură. M-am tuns perfect după gustul meu, dar Ana m-a retușat. Manichiura și pedichiura mi le fac singură. Nu pot să mă dau cu ojă, dar îmi place să mă îngrijesc așa”, a mai spus Neti Sandu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel