Ce relație este acum între Brigitte Pastramă și fiul său. Robert a spus totul: "Mama m-a sunat"

Data publicării:
Brigitte Pastramă, instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, instagram

Robert, fiul lui Brigitte Pastramă a rupt tăcerea. Tânărul a dezvăluit ce relație este acum între el și mama lui.

Timp de doi ani de zile, între Brigitte Pastramă și fiul ei au existat numeroase certuri și tensiuni. Fosta soție a lui Ilie Năstase îl acuza pe fiul ei că nu vrea să muncească și că toți banii îi dă pe droguri. Odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au mai calmat între cei doi. Recent, Robert a făcut și câteva declarații legate de relația pe care o are acum cu mama ei.

De ce a plecat de casă Florin Pastramă. Afaceristul nu mai locuiește cu Brigitte Sfăt: "Eu o iubesc, dar nu vreau să vorbesc cu ea"

Potrivit acestuia, relația dintre el și mama lui s-a îmbunătățit după ce a reușit să aibă propria lui locuință. El s-a mutat, din vila mame, în zona Militari, într-un apartament în valoare de 50.000 de euro.

“Acum, eu și mama suntem bine. Eu lucrez de ceva vreme la un album muzical, însă o să mai dureze puțin până îl lansez pentru că sunt perfecționist, vreau să iasă totul bine. M-am apropiat mai mult de familia mea. Am și unde sta, am casa mea, plus că mai merg și pe la restaurantul mamei, din când în când, ca să o mai ajut. Mama a făcut primul pas. Când a văzut că nu mă mai măscăresc. pe la televizor. a pus mâna pe telefon și m-a sunat”, a declarat Rber pentru impact.ro

Fiul vedetei a dezvăluit și cum se înțelege cu Florin Pastramă și ce părere are despre căsnicia mamei sale. 

“Acum sunt în relații bune și cu Florin. Am preferat să nu mă mai bag în mariajul lor. Sunt maturi și știu ce fac. Despre Florin nu am ce să zic, pentru că el mi-a vorbit frumos tot timpul. Când mă întâlnesc cu mama, prefer să vorbesc chestii mai drăguțe decât alte subiecte care ar da naștere unele scandaluri” , a mai spus Robert pentru sursa citată.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel