De ce a plecat de casă Florin Pastramă. Afaceristul nu mai locuiește cu Brigitte Sfăt: "Eu o iubesc, dar nu vreau să vorbesc cu ea"

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Florin Pastramă a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Brigitte Sfăt. Acesta a povestit care este motivul pentru care a plecat de acasă.

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă, formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Recent, bărbatul a decis să plece de acasă și să o lase singură pe brunetă. După acest episod, gurile rele au ținut să speculeze faptul că cei doi s-au despărțit, motiv pentru care Florin Pastramă a decis să facă câteva declarații cu privire la acest subiect.

Acesta a declarat că motivul principal pentru care nu mai locuiește cu soția sa este faptul că și-a dorit să fie mai aproape de spitalul unde este internată mama sa în stare gravă, iar locuința unde stă Brigitte este mult prea departe. De asemenea, acesta a mărturisit  că face un minut de la apartamentul unde stă acum până la spital, fiind fix vizaviz și este singurul care poate să intre la mama lui, în spital, deoarece și-a făcut ambele doze de vaccin. Totodată, Florin a spus că nu are de gând să se împace cu Brigitte până când mama lui nu o sa fie bine.

”De ce am plecat de acasă și de ce nu vorbesc cu Brigitte? Eu sunt singurul care am ambele vaccinuri făcute, sunt singurul care pot să intru în spital, toată lumea spune că de ce nu stau la Brigitte, eu sunt singurul care vorbește cu medicii, dacă are nevoie de orice, eu sunt acolo, de la mine de acasă la maică-mea până la spital fac un minut, eu stau vizaviz de spital. Dacă eram la Brigitte, făceam o oră din Pipera la Fundeni. Tot timpul sunt non-stop la spital. Nu mi-a ars să mă bărbieresc, să mă tund sau Doamne ferește să mă duc la restaurante. Eu sunt lângă mama. Până nu vine mama acasă, să o aduc acasă, eu cu Brigitte nu vreau să vorbesc, pentru că sunt supărat”, a declarat Florin Pastramă la Antena Stars.

Florin Pastramă a ținut să precizeze faptul că el și Brigitte nu s-au despărțit și că nu se pune problema de așa ceva, iar certurile dintre ei provin din mici neînțelegeri.

”Asta nu înseamnă că ne-am certat. Asta nu înseamnă că ne-am despărțit. Asta nu înseamnă că eu nu o iubesc sau ea nu mă iubește pe mine. Noi suntem rromi. Cel mai important pentru noi sunt părinții, mama și tata. La noi în religie avem o singură căsătorie. Eu niciodată nu vreau să mă despart de Brigitte! Eu o iubesc pe Brigitte! Noi ne-am certat din nimicuri! Dacă o durea sufletul așa mult, venea la la spital după mine că știe unde sunt, mai ales că știe problemele pe care le am acum cu băncile”, a mai declarat soțul brunetei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel