Ce relație a rămas între Aurelian Temișan și finul George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan. Artistul dă cărțile pe față

Sursa foto: Aurelian Temișan/ Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurelian Temișan/ Facebook

Aurelian Temișan vine cu declarații despre relația sa cu George Burcea, pe care l-a și cununat. Cum se mai înțeleg cei doi.

Relația dintre Aurelian Temișan și George Burcea, finul său, a fost subiectul unei discuții recente. Artistul și soția sa, Monica Davidescu, au fost responsabili de cununia lui George Burcea și fostei sale soții, Andreea Bălan, în anul 2019.

Într-un interviu, Aurelian Temișan a dezvăluit motivele pentru care nu mai menține legătura cu actorul. Interesul publicului față de George Burcea a crescut în ultima perioadă, după despărțirea acestuia de Viviana Sposub. Anunțul separării a fost făcut de fosta prezentatoare TV în timp ce George se afla într-o vacanță alături de cele două fiice ale sale. Ulterior, alte informații legate de actor au ieșit la iveală.

Relația dintre Aurel Temișan și George Burcea s-ar fi deteriorat

De data aceasta, Aurelian Temișan a venit cu noi declarații în legătură cu relația dintre cei doi. Se pare că, în prezent, legătura dintre acesta și finul său s-ar fi deteriorat, în urma separării dintre George și mama copiilor săi.

„Nu ne-am mai văzut, nu ne-am mai sunat, nici George pe noi, nici noi pe el, fiecare are viața lui”, a spus Aurelian Temișan pentru Playtech.

Anunțul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub

Finalul unei povești de dragoste ce a captivat inimile fanilor. Viviana Sposub și George Burcea, un cuplu emblematic în lumea showbiz-ului românesc, au decis să pună punct relației lor. Astfel, după o perioadă plină de momente memorabile și apreciere din partea publicului, povestea lor de iubire a ajuns la sfârșit.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte.

Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”, este mesajul scris de Viviana Sposub pe Instagram.

Din păcate, relația romantică dintre George Burcea și Viviana Sposub a ajuns la final. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui reality show și au decis să continue povestea lor de dragoste după încheierea emisiunii. În timpul celor trei ani petrecuți împreună, Viviana a fost mereu alături de George, susținându-l în fața criticilor și apărându-i reputația în diverse situații.

Cuplul a fost frecvent surprins în public, mai ales în perioada în care Viviana lucra la un matinal al unei televiziuni. George a fost întotdeauna alături de ea, oferindu-i sprijin și însoțind-o la locul de muncă. Cu toate acestea, recent, cei doi au luat decizia de a pune capăt relației lor.

Viviana a vorbit cu căldură despre George pe parcursul relației lor, subliniind că au avut o conexiune sănătoasă și frumoasă. Ea l-a susținut în fața acuzațiilor privind implicarea sa ca tată și a respins critici legate de situația financiară a actorului.

Erau doar zvonuri inițial

Cuplul format din George Burcea și Viviana Sposub se confrunta cu dificultăți încă de la întoarcerea lor din America. Neînțelegerile au început să apară, iar situația s-a complicat în special din cauza problemelor pe care actorul le are în procesul de divorț cu Andreea Bălan. 

„Vivi și George au luat o pauză în urmă cu câteva săptămâni. Între ei, lucrurile nu mai mergeau la fel ca înainte. După ce s-au întors din America, au decis că e mai bine să stea separați o perioadă. El a plecat singur cu fetele sale mai întâi la Ferma Dacilor, apoi la rudele sale, în Botoșani, și după prin Moldova. Viviana a rămas în București, cu mama sa, decisă să-și acorde timp doar pentru ea”, a declarat pentru CANCAN.RO o persoană apropiată cuplului.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 18 iul 2023, 20:55 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience