Ce rasă de câine se potriveşte zodiei tale

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Charles Deluvio
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Charles Deluvio

Câinele este cel mai bun prieten al omului. Oricine a avut grijă vreodată de un patruped ştie cât de multă iubire poate oferi şi cât de repede câştigă statutul de 'membru' al familiei. Deşti orice căţel este capabil să ofere iubire, grijă şi protecţie stăpânului său, nu este un secret că au personalităţi diferite, cu care poţi să fii mai mult sau mai puţin compatibil şi cu care să simţi o conexiune imediată. Dacă eşti în căutarea unui patruped pentru tine sau familia ta, iată o listă cu sugestii care pot fi potrivite în funcţie de zodie sau ascendent.

Berbec: Ciobănesc german

Fiind primul semn al zodiacului și un semn de foc asertiv care ia inițiative, personalitatea ta este oglindită de ciobănescul german. Condus de Marte, Zeul Războiului, Berbecul este gata de acţiune, la fel ca această rasă orientată spre misiune, care deseori ajută în armată și este cunoscută pentru că este super activă.

Taur: Basset Hound


 
Ca un semn de pământ relaxat, iubitor de confort, care rareori se grăbește și preferă să se așeze des, s-ar putea să vă regăsiţi în rasa basset hound. Taurul este condus de Venus, planeta plăcerii și este cunoscut pentru că este un mare fan al relaxării, la fel ca acest echivalent canin care adoră un pui de somn dulce.

Gemeni: Russell Terrier

Dacă te-ai născut sub acest semn de aer sociabil și vorbăreț, de multe ori zumzăi de la un lucru la altul. Gemenii sun foarte comunicativi, fiind conduși de mesagerul Mercur. De aceea, s-ar putea să te înţelegi foarte bine cu această rasă de câine. Este un patruped curios căreia îi plac trucurile şi sunt cunoscuți pentru că sunt foarte vocali și inteligenți.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel