Ce rasă de câine ești în funcție de zodie/ascendent. Patrupedul care se potrivește cu personalitatea ta

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Te-ai întrebat vreodată ce rasă de câine ai fi dacă te-ai putea transforma într-un cățeluș? Din fericire, poți afla ce rasă de câine se potrivește cu semnul tău zodiacal, pentru că astrologia ne poate spune atât de multe despre noi - inclusiv ce rasă de câine se potrivește cu personalitatea ta!

Potrivit American Kennel Club, există aproximativ 200 de rase de câini minunate care sunt clasificate în una dintre cele șapte grupe, în funcție de personalitatea lor, trăsăturile fizice și multe altele. Potrivirea semnelor zodiacale cu rasele de câini este posibilă atunci când se iau în considerare trăsăturile fiecărei rase și în care dintre cele șapte grupe se află rasa de câine. De exemplu, semnele de foc sunt, de obicei, semne zodiacale active și pline de energie care s-ar potrivi de minune cu rasele pline de viață din grupele de muncă și sportive. Între timp, semnele de aer, sociale și axate pe comunitate, ar fi cel mai bine reprezentate de rasele inteligente și axate pe haită din grupele de pășunat și vânătoare. Cu toate acestea, semnele de pământ harnice ar trebui să se potrivească cu rase de câini la fel de dinamice, cum ar fi rasele din grupele de muncă și terrier. În cele din urmă, semnele de apă  sensibile vor vedea probabil o reflectare a personalității lor în rasele de câini care fac parte din grupele nesportive și de joacă, potrivit Stylecaster.

Semnul tău zodiacal va fi asociat cu rasa ta de câine preferată? Continuă să citești pentru a vedea ce rasă de câine ești în funcție de semnul tău solar și/sau ascendent:

Rasa de câine care se potrivește cu fiecare semn zodiacal

 

Berbec: Ciobănesc german

Ca un semn de foc plin de viață, care este mereu în mișcare, un ciobănesc german se potrivește perfect cu personalitatea ta, Berbecue! Ciobănescul german este cunoscut ca fiind un câine care are un lătrat aproape mai rea decât mușcătura, ceea ce este similar cu propria ta natură directă. La fel ca un ciobănesc german, ai tendința de a fi inițial feroce, dar în secret dulce. Ciobăneștii germani sunt, de asemenea, incredibil de loiali și protectori față de cei dragi - la fel ca tine. În plus, Ciobăneștii germani sunt una dintre alegerile de top pentru rasele care sunt antrenate să lucreze cu forțele de ordine, ceea ce este perfect având în vedere că guvernatorul tău planetar este războinicul Marte.

 

Taur: Basset Hound

Dulce, dar încăpățânat, este un mod excelent de a te descrie pe tine, dar și pe Basset Hounds! Această rasă de câine adorabilă este cunoscută pentru ochii căzuți, fața zbârcită și urechile lungi, ceea ce surprinde perfect aura ta drăgălașă. Deși tu și Basset Houndul arătați incontestabil de dulci, sunteți, de asemenea, amândoi cunoscuți ca fiind incredibil de încăpățânați, dar remarcabil de relaxați. La fel ca tine, Basset Hound se pare că sunt relaxați și preferă un program leneș în locul unuia activ. Cu toate acestea, această rasă de câine poate fi, de asemenea, dificil de dresat, deoarece Basset Hounds poate fi încăpățânat. Nu este surprinzător faptul că tu și Basset Houndul aveți un temperament cu întreținere redusă, atâta timp cât amândoi vă puteți face propriile lucruri.

 


Gemeni: Husky siberian

Este un Husky siberian care țipă sau ești doar tu, Gemeni? Pe lângă faptul că sunteți excepțional de vorbăreți, tu și Husky Siberian aveți în comun și personalități sociale și o inteligență ascuțită. La fel ca Husky-ul siberian, ești un semn zodiacal incontestabil de prietenos care se dezvoltă atunci când este în preajma altora. Tu și Husky-ul siberian aveți tendința de a lucra excepțional de bine într-o haită, deoarece comunitatea este importantă pentru amândoi. Cu toate acestea, sunteți amândoi cu voință puternică și curioși, așa că amândoi aveți nevoie de o mulțime de priză pentru a evita să deveniți neliniștiți. Ca și tine, Husky-ul siberian poate fi răutăcios dacă este lăsat de capul lui!

 

Rac: Dalmațian

Dacă 101 Dalmațieni a fost filmul tău preferat din copilărie, atunci acesta ar putea fi un semn că dalmațienii surprind perfect personalitatea ta cosmic. Această rasă de câine pătat adorabilă nu este doar populară în filmele Disney, dar este, de asemenea, bine cunoscută pentru că are o dispoziție jucăușă, dar sensibilă. Rac, te potrivești perfect cu dalmațienii, deoarece aceasta este o rasă de câini iubitoare și axată pe familie. Dalmațienii tind, de asemenea, să fie energici, ceea ce completează propria ta motivație atunci când ești investit emoțional și ești în ton cu ambițiile tale. Din moment ce acest cățeluș care place oamenilor este un câștigător în orice familie, nu este de mirare că ești asociat cu Dalmațianul.

 


Leu: Cavalier King Charles Spaniel.

Poate că este numele acestei rase de câini sau dispoziția sa regală, dar nu este o surpriză faptul că ai fost asociat cu Cavalier King Charles Spaniel! Asemănător cu tine, Cavalier King Charles Spaniel are un temperament dulce și docil, în ciuda faptului că este oarecum pretențios. Leul, s-ar putea să simți că tu și acest cățeluș sunteți legați la un nivel cosmic, deoarece amândoi împărtășiți o dorință puternică de a fi centrul lumii persoanei preferate. Această rasă de câine afectuoasă, dar jucăușă, este, de asemenea, incredibil de adorabilă, așa că nu e de mirare de ce oamenii se îndrăgostesc instantaneu de acest cățel (și de tine)!

 

Fecioară: Pudel

Nicio altă rasă de câine nu îți surprinde perfect inteligența așa cum o face un Caniche, Fecioară! Cățeii din rasa Caniche sunt cel mai bine cunoscuți pentru agilitatea lor mentală, deoarece aceștia sunt rapizi și prind orice în timpul antrenamentului. Vigilența ta se potrivește de minune cu rapiditatea Caniche-ului, deoarece acest cățeluș isteț se poate adapta cu ușurință la orice schimbare. Deși pudelii sunt lăudați pentru inteligența lor, această rasă de câini adorabilă este, de asemenea, cunoscută pentru că este dornică să facă pe plac. La fel ca și dumneavoastră, Caniche-ul vrea să mulțumească pe toată lumea, așa că acesta va îndeplini nenumărate sarcini și trucuri pentru a fi câinele bun și cuminte.

 

Balanță:  Bichon Frise

Micul Bichon Frise, de culoare albă, este o rasă de câini foarte populară în întreaga lume, deoarece Bichon Frise este considerat unul dintre câinii cu "cea mai puternică personalitate" din lume. Având în vedere această reputație admirabilă și această popularitate remarcabilă, Bichon Frise întruchipează poziția ta socială, Balanță. La fel ca tine, Bichon Frise nu este popular doar pentru personalitatea sa fermecătoare, ci și pentru inteligența și aspectul său. Acest companion micuț și blănos este o alegere excelentă pentru un câine de companie cu care să te ghemuiești, deoarece Bichon Frise adoră să fie iubit (la fel ca tine)!


Scorpion: Doberman

Nu este niciun secret că ești un semn zodiacal frumos, dar intimidant, Scorpion, ceea ce înseamnă că trebuie să faci pereche cu un cățel care să îți capteze energia descurajantă. Dobermanul este o rasă de câine izbitoare, cu un corp elegant și o față ascuțită, care ilustrează perfect aura ta seducătoare, dar captivantă. Cam ca și reputația ta de a fi foarte intens, Dobermanul a avut cândva reputația de a fi o rasă de câine înfricoșătoare. Deși atât tu, cât și Dobermanul aveți o prezență puternică, sunteți amândoi niște înduioșați secreți care sunt incredibil de loiali față de foarte puțini oameni, odată ce vi se oferă șansa de a vă deschide pentru a vă arăta personalitățile dulci.

 


Săgetător:  Border Collie

Săgetătorule, ai nevoie de un cățel îndrăzneț și plin de viață, care să-ți oglindească scânteia și pofta de viață! Acesta este motivul pentru care Border Collie este omologul tău blănos, deoarece tu și acest cățeluș împărtășiți o dorință puternică de aventură. Border Collie este aclamat ca fiind un câine incredibil de inteligent, deoarece această rasă de pășunat este cunoscută ca fiind ușor de dresat și deosebit de adaptabilă. La fel ca Border Collie, și tu ești un semn de foc plin de energie care are nevoie să fie în mișcare. Atât tu, cât și Border Collie sunteți remarcabil de activi, deoarece există o asemănare comună în ceea ce privește agilitatea mentală și fizică. Așadar, nu este o surpriză că acest cățeluș jucăuș este omologul tău cosmic!

 

Capricorn: Bullmastiff

Rasa de câine perfectă ar trebui să reflecte aspectul tău fără menajamente, atitudinea muncitoare și energia protectoare, Capricorn. Deși există multe rase de muncă minunate din care poți alege, curajul, încrederea și neînfricarea Bullmastiff-ului de a face față oricărei sarcini se potrivesc cel mai bine cu personalitatea ta cosmică. Bullmastifful este un cățel impresionant, deoarece această rasă de muncă este cunoscută pentru mărimea și statura sa musculoasă, ceea ce face din Bullmastiff o alegere perfectă pentru munca grea. Având în vedere că tu și Bullmastifful împărtășiți o atitudine fastidioasă, acest lucru implică faptul că atât tu cât și Bullmastifful aveți în comun capacitatea de a fi excelenți protectori, lideri și companioni.

 

Vărsător:  Borzoi

Vărsătorule, știai că, din punct de vedere statistic, ești considerat unul dintre cele mai rare semne zodiacale? Între unicitatea, individualitatea și ingeniozitatea ta, ești cu adevărat unic! De aceea, Borzoi este rasa de câine perfectă pentru a se potrivi cu energia ta cosmică extraordinară. La fel ca tine, și Borzoii sunt considerați o rasă rară de câini, după ce aproape au dispărut în timpul Revoluției Ruse. Deși acești câini captivanți, cu nasul lung, sunt departe și puțini între ei, ai tendința de a împărtăși personalitatea prietenoasă a Borzoiului odată ce te simți bine în comunitatea ta și încăpățânarea surprinzătoare odată ce ești hotărât să duci la bun sfârșit un obiectiv.


Pești: Ogar italian

Greyhoundul italian este un cățeluș ușor de recunoscut datorită videoclipurilor populare de pe YouTube ale lui Jenna Marbles care îi prezentau pe cei doi "Iggies" ai ei, Peach și Kermit. Pești, personalitatea ta cosmică este perfect oglindită de personalitatea dulce și totuși sensibilă a ogarului italian. Între Kermie plângând în fața camerei timp de 24 de ore și propriile tale sentimente șovăitoare, nu e de mirare că tu și ogarul italian împărtășiți același suflet sensibil. Ca și tine, Greyhoundul italian este un excelent câine de companie, deoarece această rasă de jucărie adoră să se cuibărească alături de persoana sa preferată. Având în vedere că tu și Iggies împărtășiți aceeași personalitate adorabilă, poți simți că ogarul italian este sufletul tău pereche din punct de vedere astrologic



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel