Ce rasă de câine ești în funcție de Zodia ta. Zodiile și câinii se întâlnesc de Ziua internațională a câinelui

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Nimeni nu poate cuceri inimile asemenea celui mai bun prieten al omului şi, în onoarea acestei legături speciale dintre om şi patruped, în fiecare an pe 26 august sărbătorim Ziua Internaţională a Câinelui. Faceţi-vă, deci, timp pentru a aprecia dragostea şi valoarea pe care câinii le aduc în viaţa noastră de zi cu zi, dar şi pentru a ajuta câinii fără adăpost sau abuzaţi din întreaga lume. Așadar, în onoarea acestei zile, vrem să aflăm care ar fi rasa de câine reprezentativă pentru fiecare Zodie. 

De la faptul că ne menţin în siguranţă lucrând pentru serviciile de urgenţă până la asistenţa oferită persoanelor nevăzătoare, surde sau cu dizabilităţi, câinii fac numeroase lucruri pentru noi, oamenii, iar această zi este o oportunitate de a da le ceva înapoi, notează site-ul Daysoftheyear.com. Aflaţi mai multe despre Ziua Internaţională a Câinelui #InternationalDogDay îşi propune să aducă un omagiu acestor animale incredibile care lucrează cu abnegaţie pentru a ne oferi confort, a ne menţine în siguranţă şi a salva vieţi. În fiecare zi, aceste animale îşi pun viaţa în pericol. Există câini care ne protejează siguranţa şi libertatea prin detectarea drogurilor şi a bombelor, dar şi câini care scot victimele din epave şi din situaţii tragice. În plus, avem câini care asistă persoanele cu handicap, nevăzătoare, dar şi forţele de ordine. De la câinii eroi până la cei pe care ni-i alegem ca animale de companie, aceşti prieteni cu blană ocupă locuri speciale în vieţile noastre şi, prin urmare, este normal să îi onorăm, conform AGERPRES. 

Câinele este cel mai bun prieten al omului. Oricine a avut grijă vreodată de un patruped ştie cât de multă iubire poate oferi şi cât de repede câştigă statutul de „membru” al familiei. Deşti orice căţel este capabil să ofere iubire, grijă şi protecţie stăpânului său, nu este un secret că au personalităţi diferite, cu care poţi să fii mai mult sau mai puţin compatibil şi cu care să simţi o conexiune imediată.

Berbec: Ciobănesc german

Fiind primul semn al zodiacului și un semn de foc asertiv care ia inițiative, personalitatea ta este oglindită de ciobănescul german. Condus de Marte, Zeul Războiului, Berbecul este gata de acţiune, la fel ca această rasă orientată spre misiune, care deseori ajută în armată și este cunoscută pentru că este super activă.

Taur: Basset Hound

Ca un semn de pământ relaxat, iubitor de confort, care rareori se grăbește și preferă să se așeze des, s-ar putea să vă regăsiţi în rasa basset hound. Taurul este condus de Venus, planeta plăcerii și este cunoscut pentru că este un mare fan al relaxării, la fel ca acest echivalent canin care adoră un pui de somn dulce.

Gemeni: Russell Terrier

Dacă te-ai născut sub acest semn de aer sociabil și vorbăreț, de multe ori zumzăi de la un lucru la altul. Gemenii sun foarte comunicativi, fiind conduși de mesagerul Mercur. De aceea, s-ar putea să te înţelegi foarte bine cu această rasă de câine. Este un patruped curios căreia îi plac trucurile şi sunt cunoscuți pentru că sunt foarte vocali și inteligenți.

Citește continuarea zodiilor pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel