Ce purtăm iarna aceasta pentru a fi la modă. Raluca Bădulescu dă verdictul: „Evităm pălăriile de cucoană”

Data publicării:

Raluca Bădulescu a dezvăluit cce trebuie să purtam iarna aceasta pentru a fi în trend.

Sezonul toamnă-iarnă este unul dintre cele mai îndrăgite momente de către casele de modă, dar și de iubitorii trendurilor. Acesta îți oferă versatilitate, haine de calitate și sustenabile, creativitate și rafinament. Raluca Bădulescu a dezvăluit ce trebuie să purtăm în această perioadă, pentru a fi la modă.

Ce purtăm iarna aceasta pentru a fi la modă

Ralucă Bădulescu recunoaște că nu poartă niciodată blănuri sintetice. Designerul ne sfătuiește să renunțăm la pălăriile de cucoane și să optăm pentru un fes tricotat gros, cașmir sau dintr-un material prețios. 

„Eu sunt îngrozită de frig. Aș spune că ar trebui să purtăm blănuri ecologice, dar m-aș contrazice sinistru, pentru că eu nu port blană ecologică. Mie nu îmi plac hainele de fâș, e o chestiune personală. Însă, există tot felul de fâșuri supradimensionate făcute din haine care sunt mă-sa, tacsu și verișoară-sa lui modern. Indiferent de faptul că este frig afară, să alegem ceva cu stil, indiferent că este încălțăminte, cu toc, fără toc, pentru că dacă vin nămeții sau ploile mari, nu avem cum să tropăim pe tocuri de 12 cm, cum îmi place mie. Dar, chiar dacă alegem o încălțăminte fără toc, un bocanc să fie cinstit, nu cu floricele, fluturași pe el, o jachetă, dacă e de fâș, să fie oversize, să te îmbrace tot, cu o glugă frumoasă. Evităm pălăriile de cucoane. Ele se potrivesc în anumite situații, la anumite evenimente, nu pe stradă. Mai degrabă, un fes tricotat gros, cașmir, un material prețios, care arată foarte bine. Deja vremea nu ne îndeamnă să ieșim afară, măcar să purtăm ceva care să ne bucure puțin.”, a declarat Raluca Bădulescu, pentru WOWbiz.

Ce meserie ar fi avut Raluca Bădulescu, dacă nu ar fi fost atrasă de modă

“Am văzut! Nu înțeleg cum au făcut chestia asta. Nu știu, nu mă pricep, dar le mulțumesc! Îi iubesc pe toți cei de pe TikTok care îmi fac filmulețe. Toate caterincile de pe TikTok cu mine le divinizez, le ador! Le mulțumesc tuturor celor care le fac pe TikTok! Le mulțumesc, îi ador!” Nu am voce deloc! Este un program. Mă bagă în autotune cum mă bag eu în facetune! Nu știu! Nu am voce! Eu fac doar DJ, cu vocea mai subțire, dar aș vrea eu! Aș fi vrut eu să fiu cântăreață. Aș fi fost o cântăreață măreață, ceva, un Dumnezeu! Dar nu am voce! Da, cu siguranță! (n.r. s-ar fi făcut cântăreață dacă ar fi avut voce și nu ar fi fost în televiziune) Am găsit o cale de mijloc, respectiv DJ”, a spus Raluca Bădulescu, conform Ego.ro

Culoarea pe care trebuie să o purtăm pentru a avea bogăție și prosperitate în viață

„Verdele este, din nou, la putere toamna aceasta și vă recomand să purtați verde , pentru că aduce bogății, aduce prosperitate în viață și ne dă o stare foarte bună. Eu am fost genul de om care nu a acceptat aceste energii. Eu am spus tot timpul celor din jur să termine cu prostiile astea, cu energiile. Eu nu am acceptat lucrul acesta, până în urmă cu ceva ani, când, mergând la evenimente și întâlnind foarte mulți oameni care se uitau la mine, plecam de acolo cu o stare pe care nu mi-o explicam, eram pur și simplu secat de energie. Nu înțelegeam de unde vine acest lucru și, ulterior, mi-am dat seama că există aceste câmpuri energetice în jurul nostru și oameni care îți consumă energia sau te încarcă cu energie și am început să citesc și să mă informez mai mult, le-am dat crezare, pentru că sunt testate pe propria mea piele. Eu sunt un mare credincios. La mine nu merg lucrurile astea din auzite, eu trebuie să simt, să testez eu și să-mi explic, prin logica mea, că lucrul acela este adevărat. La mine așa funcționează totul, nu doar partea aceasta cu energii”, a dezvăluit Florin Burescu, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel