Ce practici spirituale ți se potrivesc în funcție de zodie și cum să te conectezi cu spiritualitatea

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Ne aflăm în perioada postului de Crăciun! De aceea, cu toții avem nevoie de momentele noastre, pe care le putem dedica practicilor spirituale. În final, Crăciunul nu este doar despre cadouri și Moș Crăciun, ci și despre bunăstarea generală a minții, a corpului și a spiritului. Iată cum te poți conecta cu spiritualitatea și ce practici îți sunt de folos, în funcție de zodie sau ascendent.

Practicile spirituale personale sunt foarte importante pentru sufletul nostru. Să nu uităm că astrologia funcționează în tandem cu spiritualitea. Ba mai mult, aceasta este o extensie a credințelor tale spirituale. Dacă îți înțelegi semnul zodiacal, înțelegi și ce practici spirituale ți se potrivesc. Avem pentru tine câteva recomandări practice, care te încarcă de energie și favorizează conexiunea cu partea divină.

Berbec/Ascendent în Berbec

După cum s-ar putea să știi deja, te înscrii în rândul celor mai energice persoane din întregul zodiac. Ești un sportiv natural, așa că mișcarea fizică are un rol important în viața ta. De aceea, te simți cel mai bine atunci când ești conectat la corpul tău.

Nu te teme, asta nu înseamnă că ești nevoit să îți îndrepți atenția către sporturile extreme sau antrenamente solicitante din punct de vedere fizic. În schimb, ai putea să te bucuri de practici spirituale diferite, care te binedispun. Pune accent pe terapiile relaxante de masaj, pe tehnici interesante de dans sau chiar pe drumeții, dacă abia aștepți să faci mișcare. Ține cont de faptul că Berbecul stăpânește craniul. Asta înseamnă că, la tine, craniul este mai sensibil. Lasă deoparte orice activitate care îți poate aduce traumatisme craniene. Orice sport sau activitate necesită purtarea unei căști trebuie evitat.

Taur/Ascendent în Taur

Conectează-te cu simțurile tale, ca să beneficiezi de experiențe noi și înălțătoare. Ai putea să te folosești de mirosuri, precum arderea tămâiei sau uleiurile esențiale. Este un mod natural și spiritual de a te conecta cu divinitatea. Nu neglija nici conectarea cu mirosurile florale, care te va umple de energie. Poți să-ți faci și timp să admiri frumusețea naturii și florile din grădină.

Fă-ți un mic altar cu flori sau lumânări parfumate, ca să stimulezi și mai multă iubire de sine. Oricare dintre cele cinci simțuri sunt excelente ca să oferi atenție spiritualității în această perioadă importantă a postului de Crăciun.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Faci parte din nativii care sunt predispuși la stres și anxietate, având un sistem nervos mai sensibil, în comparație cu alte semne. De aceea, ai nevoie de afirmații care să-ți aducă aminte de revenirea la prezent. Ai face bine să te îndepărtezi de viitor și să trăiești clipa. Ia-ți timp să respiri și nu uita că ai putea să folosești afirmații precum "Sunt prezent pentru mine și pentru cei din jurul meu".

Pentru că trăiești mult în mintea ta, afirmațiile sunt un mod excelent de a redobândi controlul și de a te conecta la partea spirituală.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel