Ce pofte are Adela Popescu în perioada sarcinii. Vedeta l-a panicat pe Radu Vâlcan: „Simțeam că o să mor dacă nu mănânc un...”

Data publicării:
Adela Popescu, sursa instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa instagram

Poftele de graviduță îi dau mari bătăi de cap Adelei Popescu. Vedeta a reușit chiar să îl panicheze pe Radu Vâlcan cu schimbările din această perioadă.

Adela Popescu radiază de fericire de când a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară. Ca orice graviduță, vedeta are și momente când poftește la tot felul de lucruri. Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre schimbările din ultima perioadă. Aceasta le-a mărturisit fanilor că ieri nu a avut cea mai bună zi, confrutându-se cu oboseala accentuată și poftele de gravide. Adela Popescu a povestit că a vrut să mănânce atât de tare un compot de vișine, încât simțea că moare dacă nu i se oferă, lucru ce l-a panicat pe Radu Vâlcan.

„Ieri nu am avut cea mai grozava zi. Oboseala accentuata si pofte de gravida. La 22:00 simteam ca o sa mor daca nu mananc un compot de visine. Efectiv. Radu s-a si panicat ca nu era invatat cu mine “diferita”. Nu sunt genul capricioasa. Imi gestionez eu cumva toate “schimbarile” in liniste. Ca am fost norocoasa sau ca nu ma sinchisesc de schimbarile de dispozitie, de greutate si de ritm cardiac, nu stiu”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Odată cu creșterea burticii, Adela Popescu a întâmpinat și câteva dificultăți, cum ar fi faptul că nu mai reușește să-și închidă singură șireturile.

„Vestea buna e ca azi sunt ca nouă. Mi-am amintit ca sunt in sapte luni cand am vrut sa ma inchid la sireturi si nu am putut, cand era sa pocneasca tricoul albastru pe mine, cand nu am putut sa imi misc verigheta de pe deget, cand l-am trimis pe Alexandru sa imi aduca peria de par de la etaj, cand am mers la baie a douazecea oara la doua ore de la trezire. In rest... n-am nici pe naiba. ”, a continuat ea.

Citește și: Adela Popescu vrea să nască natural. Care este motivul pentru care vedeta refuză operația de cezariană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel