Adela Popescu vrea să nască natural. Care este motivul pentru care vedeta refuză operația de cezariană

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care refuză operația de cezariană.

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară. Prezentatoarea Tv  a vorbit despre modalitatea în care dorește să-l nască pe mezinul familiei. Aceasta a mărturisit că primele două nașteri au fost pe cale naturală și își dorește să se întâmple același lucru și la următoarea. Adela Popescu consideră că durerile sunt aceleași, însă depinde doar de momentul lor.

„La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru că nu au avut timp să-mi facă epiduralul și practic am născut pe viu, pe viu, la rece, la rece, adică durerile alea pe care le simțeau mamele noastre și bunicile noastre le-am simțit și eu. Chiar sunt crunte.

Cu toate astea, îmi doresc și a treia oară aceeași experiență pentru că, de fapt, ce simte o femeie care naște natural în travaliu simte o femeie care naște prin cezariană după naștere. E doar momentul diferit. Practic, durerile sunt aceleași.”, spunea Adela Popescu pe YouTube.

Adela Popescu și  Radu Vâlcan își doresc foarte mult și o fetiță, motiv pentru care cei doi ia în calcul și cea dea patra sarcină.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri din viața de cuplu. Care a fost motivul neînțelegerilor dintre cei doi soți: ”Nu ne-am vorbit o săptămână”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel