Ce pisică ești în funcție de Zodia ta? Semnele zodiacale și rasele de pisici se întâlnesc de Ziua internațională a pisicii

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Pe 8 august 2022 sărbătorim ziua pisicilor. Cu toții avem pisici, am crescut cu pisici la bunici sau am îndrăgit aceste animale extrem de inteligente. S-a demonstrat că pisicile au și capacități terapeutice și sunt valoroase la casa omului. Însă care este legătura dintre personalitatea raselor de pisici și zodia ta?

e estimează că aproximativ 500 de milioane de pisici trăiesc în gospodării în întreaga lume. Potrivit site-ului daysoftheyear.com, acest lucru este nemaipomenit, pentru că s-a demonstrat că deţinerea unei pisici îmbunătăţeşte sănătatea mentală şi ameliorează stresul, anxietatea şi depresia. Creată în ideea de a aprecia pisicile, această zi ajută la creşterea gradului de conştientizare cu privire la modul de îngrijire şi protecţie a acestor feline, dintre care multe sunt abandonate sau se află în adăposturi. Oricum în această zi din an şi pisicile negre aduc noroc!

Rasele de pisici sunt variate și ne arată o mulțime de fațete ale personalității lor fascinante. Unele pisici sunt mai independente, altele sunt pur și simplu dornice să petreacă tot timpul în preajma ta, la fel și zodiile, nu-i așa?

Ce pisică ești în funcție de zodia ta:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pisică egipteană Mau

Este o rasă extrem de jucăușă, foarte activă, adoră să vâneze. La fel ca această pisică, Berbecii sunt plini de entuziasm și le place să socializeze. Sunt mereu gata să plece într-o nouă aventură și să se bucure de viață în stilul propriu. Nu le lipsește entuziasmul, motivația și „vânează” trofee și oportunități. 

Taur/ Ascendent în Taur

Pisica bengaleză 

Pisica bengaleză nu este una prea delicată, ci mai degrabă una cu mușchi proeminenți, mustăți lungi și un corp destul de mare. Este extrem de capabilă și de curioasă. Taurii ar putea fi asemănați cu o astfel de pisică bengaleză prin felul în care sunt mereu hotărâți să obțină ceea ce își doresc. Încăpățânarea și rigiditatea acestora, te duce cu gândul la mușchii pisicii de care spuneam.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pisică siameză

Extrem de sociabili, amuzanți, mereu puși pe șotii, dar și foarte curioși și dornici să învețe ceva, Gemenii ar putea fi asemănați cu pisicile siameze. Aceste pisici sunt considearate a fi extrem de „vorbărețe”, le place să socializeze cu stăpânii lor, dar și cu străinii, le place libertatea, s-ar putea să plece cam des de acasă, însă nu vă faceți griji, se întorc mereu. 

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel