Ce personaj din "Wednesday" ești în funcție de zodia ta?

Data actualizării: | Data publicării:
Jenna Ortega în Wednesday
Descriere foto: Jenna Ortega în Wednesday

Serialul Wednesday a devenit unul dintre cele mai populare serii de pe Netflix. Este inspirat din filmul "Familia Addams" și combină două genuri, într-unul singur: o poveste clasică, pentru adolescenți, combinată cu un complot, bazat pe mister și crimă. Vrei să știi ce personaj din Wednesday ești, în funcție de zodie? Citește articolul nostru.

Serialul o pune în lumină pe Wednesday Addams, jucată de actrița americană Jenna Ortega. Astfel, se prezintă parcursul celui mai mare copil al familiei Addams la Academia Nevermore - un internat pentru studenții talentați. Seria este plină de scandal, secrete și scene de o frumusețe aparte. 

Primul sezon a fost filmat integral în România, în locuri precum Grădina Botanică București, Palatul Cantacuzino Bușteni sau Gara Sinaia. Al doilea sezon nu se va mai filma în țara noastră. Este alcătuit din 8 episoade și a înregistrat peste 300 de milioane de ore de vizionare în toată lumea, din prima săptămână de difuzare.

La Nevermore, întâlnim diferite personaje, fiecare cu propria personalitate. Din acest motiv, acestea pot fi împărțite între cele 12 semne ale zodiacului. Iată ce personaj ești, în funcție de zodia ta!

Berbec: Gomez Addams (Luis Guzmán)

Berbecul este un semn de foc caracterizat de pasiune. Berbecii luptă, acționează și fac parte dintre cele mai pasionate, ambițioase și dinamice zodii. Sunt recunoscuți și pentru temperamentul mai vulcanic, așa că Berbecul îl reprezintă perfect pe Gomez Addams. Acesta este îndrăgostit până peste cap de soția sa, Morticia și are o poftă enormă de viață. La fel ca semnul din zodiac, Gomez face numeroase eforturi pentru a-i apăra pe cei din familie, pe care îi iubește nespus.

Taur: Xavier Thorpe (Percy Hynes White)

Xavier Thorpe devine un bun prieten al lui Wednesday în serialul omonim, deși au numeroase controverse pe parcursul episoadelor. Totuși, trebuie să amintim de faptul că tânărul era fiul risipitor al unei celebrități și dorea să-și exercite abilitățile magice fără să fie atent supravegheat de familie. Adolescentul este artist și dispune de creativitate. Talentele tale nu sunt puține, de aceea se poate încadra perfect în zodia Taur. Vorbim despre un semn zodiacal care apreciază lucrurile frumoase și simple și pune accent pe liniște și pace interioară. Un mic artist, la fel ca Xavier.

Gemeni: Directorul Larissa Weems (Gwendoline Christie)

Ești Gemeni sau ai ascendent în Gemeni? Te-ai putea regăsi în directoarea Academiei Nevermore, Larissa Weems. Aceasta vrea să aducă laolaltă studenții care nu se adaptează sau au puteri neobișnuite. La fel ca acest semn din zodiac, directoarea nu este ceea ce pare la prima vedere. Poate să aibă și o latură secretă, ținând cont de faptul că, în serial, aceasta își putea schimba înfățișarea. Personajul ar trebui urmărit cu atenție, pentru că un nativ cu Mercur in Gemeni are aptitudini ortatorice excelente si poate deruta pe oricine.

Citește continuarea pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel