Cristian Țănțăreanu, despre cum l-a afectat pandemie de coronavirus: "Nevastă-mea a intrat în depresie"

Data publicării:
Cristian Țănțăreanu, sursa DC NEWS
Descriere foto: Cristian Țănțăreanu, sursa DC NEWS

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit cum l-a afectat pandemia de coronavirus, dar și cu ce probleme s-a confruntat soția lui.

Cristian Țânțăreanu este una dintre cele mai energice apariții din showbizul românesc. Omul de afaceri știe cum să se distreze, indiferent de vârstă, dar și de context. Chiar dacă pandemia de coronavirus i-a împiedicat pe mulți să plece în vacanță, Cristian Țânțăreanu  a reușit să se relaxeze și să plece în mai multe escapade, fără să-i fie frică de virus. 

Acesta a mărturisit că nu a purtat mască de protecție, însă a făcut tot posibilul să evite contractarea virusul care a împânzit o lume întreagă. Mai mult decât atât, în timp ce unii preferau să nu părăsească locuința de frica virusului, Cristian Țânțăreanu a plecat în mai multe vacanțe alături de familie.

Cea mai afectată de acestă situație a fost soția afacerisului, care a intrat și într-o mică depresie, potrivit spuselor acestuia.

 “Eu mască nu am purtat, dar m-am ferit. Nu cred că am scăpat de pandemie. M-am întors din Egipt, acolo ăia care nu purtau mască erau amendați. Nevastă-mea, cu bolile astea intrase în depresie, plângea de se rupea la nenorocirile altora. Anul ăsta am mers în trei vacanțe.

Am fost în Tenerife și Grecia pe la începutul anului și apoi Egipt. În Egipt am fost 20 de persoane, cu nepoți cu tot. Prima zi în care a dat voie la boșorogi, am fost la Buftea și m-am vaccinat cu toți boșorogii după mine. Așa putem face și noi chefuri. Eu nu înțeleg ce e în capul unora care nu vor să facă vaccinul”, a mai spus Țânțâreanu , la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel