Ce pensie alimentară primește fiica Biancăi Drăgușanu de la tatăl ei, Victor Slav. Nimeni nu se aştepta la suma asta

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, sursa instagram/ colaj foto

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au împreună o fetiță, iar după divorț, bărbatul a fost nevoit să îi plătească pensie alimentară.  Câți lei primește lunar blondina de la fostul soț pentru creșterea fetiței?

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță, pe nume Sofia. Cu toate astea, din cauza neînțelegerilor, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Așadar, după divorț, Victor Slav a fost nevoit să îi plătească pensie alimentară fiicei sale. Lunar, Victor Slav cotizează la mama copilului său 500 de euro, adică aproximativ 2500 de lei.

Potrivit CANCAN, Bianca Drăgușanu este cea care se ocupă de majorotatea cheltuielilor când vine vorba despre fiica ei și a lui Victor Slav.

 „Inițial au decis să împ artă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat o sursă pentru cancan.

 

De asemenea, o sursă din anturajul celor doi a declarat pentru sursa menționată mai sus că Victor Slav se implică destul de mult la creșterea fetiței sale, însă nu petrece foarte mult timp cu micuța Sofia.

 

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas fără cuvinte în fața fiicei lor. Ce le-a cerut Sofia: „Hai, pupați-vă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel