Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas fără cuvinte în fața fiicei lor. Ce le-a cerut Sofia: „Hai, pupați-vă”

Data publicării:
Victor Slav și Bianca Drăgușanu, colaj, foto Instagram
Descriere foto: Victor Slav și Bianca Drăgușanu, colaj, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a rămas fără cuvinte în fața micuței. Ce i-a spus Sofia?

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trecut de-a lungul timpului prin momente dificile, dar acum se înțeleg de minune de dragul fiicei lor, Sofia. Chiar dacă a mers fiecare pe drumul lui, Sofia și-ar dori să îi vadă împreună. 


Cea mică ar vrea să crească alături de amândoi și să fie o familie. Bianca Drăgușanu a rămas uimită când a auzit aceste cuvinte rostite de Sofia. Copila le-a cerut să se sărute, iar cei doi au rămas fără cuvinte. 


„Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui. 


Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”.


Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez”, a spus Bianca Drăgușanu în podcastul lui Damian Drăghici. 


Bianca și Victor nu mai sunt împreună din anul 2014. Amândoi au încercat să își refacă viața. Chiar dacă blondina a fost ghinionistă din acest punct de vedere, ea este fericită pe plan profesional și se bucură de un succes imens. 


După căsnicia cu Victor, Bianca s-a căsătorit cu omul de afaceri Alex Bodi. Dar căsnicia lor nu a rezistat. 


Victor Slav este mult mai discret în ceea ce privește viața amoroasă. Acesta are o relație, dar o ține departe de lumina reflectoarelor. 


„Doamne ajută. Cum stau eu, Doamne ajută pentru toată lumea. Dragostea este necesară în viața noastră, fără dragoste nu se poate face nimic, așa că o regăsim peste tot.


Alături de copii, alături de persoana iubită, în noi, dragostea de sine este foarte importantă”, a transmis Victor Slav în emisiunea „Vorbește Lumea”. 

 

Citește și: Dani Oțil a apărut GRAVID în direct. Mesajul dur transmis de prezentatorul TV: „Experiment. Gravidele sunt eroi fără capă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel