Ce pasiuni are fiica Paula Seling, la doar 9 ani. Elena este la fel de talentată ca mama sa: „Îmi dau seama că ea interpretează un rol”

Data publicării:

Paula Seling a dezvăluit ce pasiuni are fiica sa, la doar 9 ani. 

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, vedeta le-a prezentat-o tuturor pe fiica ei, Elena, pe care a adoptat-o în urmă cu 6 ani și de care nimeni nu a știut prea multe. 

Ce pasiuni are fiica Paula Seling, la doar 9 ani

Într-un interviu recent, artista a dezvăluit ce pasiuni are fiica sa, la doar 9 ani. Paula Seling a mărturisit că este foarte talentată la mai multe lucruri, însă se îndreaptă foarte mult spre actorie. 

„Din câte am văzut, și eu nu insist, nu pot să spun că are o aplecare foarte mare spre cântul vocal sau instrumental, deși este foarte talentată. În trecut am lucrat un pic cu ea la pian, am făcut game, am învățat-o niște cântecele, are aptitudini, însă nu are o chemare, momentan.

Lucrurile se pot schimba, pentru că, în trecut, avea o pasiune pentru balet, avea o pasiune pentru atletism, și în continuare eu consider că are date și pentru una, și pentru alta. Acum are o pasiune pentru înot și când reușim să mergem la înot este cea mai fericită. Este și o actriță dacă vreți, are o capacitate de a imita sau de a intra în anumite personaje… vede tot felul de personaje la TV, are serialele ei preferate de preadolescenți, și uneori o ascult și îmi dau seama că ea interpretează un rol.

Și e foarte bună la asta, motiv pentru care face și actorie la after și a lucrat la un moment dat și cu doamna Carmen Trandafir. Probabil că ne vom întoarce la domnia ei, vedem. Sunt etape și etape, perioade și perioade în dezvoltarea ei și, uneori, simte nevoia să facă anumite lucruri, uneori alte lucruri, așa că e totul normal', aspus Paula Seling, potrivit unica.ro.

Cum își gestionează Paula Seling timpul

Paula Seling recunoaște că încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiica sa, deși este foarte ocupată și când vine vorba de partea profesională. 

„Încerc să dedic suficient de mult timp, atât cât este nevoie, și vieții de familie și să văd care sunt lucrurile pe care le pot amâna, dacă cumva este nevoie, pentru a putea să le îmbin în mod armonios. Inclusiv Elenei i-am explicat că aceasta este profesia pe care o am.

Pentru a avea un anumit nivel de viață e nevoie să mai plec din când în când, pentru că asta e natura meseriei mele. Sigur că e greu, pentru că și mie îmi este dor de ea când sunt plecată, și ei îi este dor de mine. Slavă Domnului că o avem pe mama! De multe ori reușesc să ne completăm programele atât eu, cât și tatăl ei și, atunci când sunt eu plecată, tatăl ei se ocupă de ea și, când e el plecat, ea bineînțeles că e acasă cu mine', a mai declarat Paula Seling.

„Copilul este al tău și îl tratezi ca o parte din tine'

„Copilul este un cadou pe care îl primești în viața ta și nu tu faci un cadou unui copil. E foarte important să înțelegi lucrul acesta. Copilul este al tău și îl tratezi ca o parte din tine. (…) Mulțumim lui Dumnezeu pentru acest cadou. Este cel mai frumos cadou pe care universul ți-l poate face', a încheiat aceasta.

Citește și: Paula Seling, dezvăluiri emoționante despre fiica sa. Motivul pentru care a ținut-o ascunsă până acum: „A fost un moment cheie în viața noastră”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel