Paula Seling, dezvăluiri emoționante despre fiica sa. Motivul pentru care a ținut-o ascunsă până acum: „A fost un moment cheie în viața noastră”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Paula Seling, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Paula Seling, Spectacola

Paula Seling a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre fiica sa, Elena. Artista a făcut confesiuni emoționante. 

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, vedeta le-a prezentat-o tuturor pe fiica ei, Elena, pe care a adoptat-o în urmă cu 6 ani și de care nimeni nu a știut prea multe. 

Paula Seling, dezvăluiri emoționante despre fiica sa

Recent, Paula Seling a fost invitata Georgianei Ioniță, în emisiunea ”Oracolul Vedetelor”, acolo unde a făcut dezvăluiri emoționante despre fiica sa, Elena. Ani la rând, artista a preferat să nu ofere detalii despre acest subiect, însă acum, când fiica ei a crescut suficient încât să-și exprime dorințele și i-a transmis mamei sale că vrea să o cunoască lumea, dorința i-a fost îndeplinită. Astfel, cele două au făcut un pictorial inedit, iar povestea i-a fost făcută public. Vedeta a recunoscut că, din dorința de a o proteja, a vrut să păstreze discreția în legătură cu acest subiect delicat. 

„Fetița mea s-a bucurat foarte mult să pozăm împreună, pentru că ea și-a dorit acest lucru. A fost un moment cheie în viața noastră, pentru că, vă spun sincer, din dorința de a o proteja, ani de zile am încercat să păstrez discreția, pentru că m-am gândit la impactul pe care îl va avea în comunitatea ei această știre. Am așteptat să fie ea suficient de mare și de puternică, ca să înțeleagă toate lucrurile, în așa fel încât să facă față oricărei provocări. Elena este un copil mult mai matur față de vârsta ei, este un copil cu care poți să discuți la fel cum o faci cu un om mare. Lucrurile acestea au venit în timp, cu discuții, cu încercarea de ai arăta că un copil aflat în situația ei, este un copil cu atât mai mult mai dorit și mai iubit și că nu are niciun motiv să se simtă altfel decât ceilalți copii. În momentul în care ea a înțeles lucrurile acestea și a înțeles că este o binecuvântare să fim împreună și să fim o familie, atunci a venit și rugămintea ei: „Mama, sunt pregătită ca lumea să știe despre mine”. Și, așa cum se spune, dorința ei e lege pentru noi. M-am adresat pr-ului meu scump și drag, Oana, căreia îi mulțumesc pentru toată căldura și candoarea cu care se apropie de tot ceea ce am eu de comunicat în media și mi-a propus acest pictorial. Mi s-a părut că este un context în care pot să-i dau și ei ocazia să se manifeste, pentru că ea este o actriță, este foarte comunicativă, îi place să pozeze și face asta cu talent, fără să îi spună cineva cum să o facă. Ba chiar, în vechile ședințe foto pe care le aveam cu Radu Bucura, o chema pe Elena și îmi spunea să pozez ca ea.”, ne-a povestit Paula Seling. 

Paula Seling: „Are un talent înnăscut în sensul acesta”

Paula Seling a mărturisit că fiica ei este foarte talentată și speră să meragă în această direcție, în viitor.

”La acest pictorial, ea s-a simțit ca peștele în apă, ceea ce m-a bucurat. Ea are în firesc un mod de a aborda tot felul de personaje, îi place să joace. Uneori, am senzația că nu e ea, pentru că imită un personaj din filme, din desene și dintr-o dată se schimbă și are cu totul o altă energie, iar lucrul acesta este un talent înnăscut și sper ca și pe viitor să își dorească să o ia pe calea aceasta, pentru că are un talent înnăscut în sensul acesta.”, a mai spus artista.

Vezi interviul integral mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel