Ce părere are Cătălin Botezatu despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie: "Dacă ea a ales o rochie simplă, el putea să..."

Data publicării:
Cătălin Botezatu și Simona Halep, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Cătălin Botezatu și Simona Halep, sursa instagram/ colaj foto

Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea despre ținutele alese de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă.

Simona Halep și Toni Iuruc au devenit astăzi soț și soție. Cei doi și-au unit destinele într-o locație deosebită la malul mării, alături de familie și de cei mai buni prieteni. Simona Halep a optat pentru o rochie extrem de frumoasă, de culoare auriu închis, lungă până în pământ și cu o broderie în partea de sus, în timp ce Toni Iuruc a optat pentru un costum negru pe care l-a accesorizat cu un papion elegant.

Cătălin Botezatu a venit și cu o părere legată de ținutele celor doi. Potrivit celebrului designer, Toni Iuruc a fost cam elegant pentru ținuta aleasă de sportivă. 

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

 

Cât despre ținuta lui Toni Iuruc, Cătălin Botezatu nu a avut prea multe de obiectat, dar a precizat că ținuta este una elegantă aleasă cu bun gust.

„Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. În general, pantalonul se poartă foarte apropiat de gambă. Bine, acolo unde este cazul, dar în nici un caz să facă astfel de cute.

Având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

 

Citește și: Ce artiști vor cânta la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Cei doi au ales să danseze pe o melodie super romanticăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel